Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Reacția lui Mircea Badea după ce primarul Nicușor Dan s-a tuns, în sfârșit

Reacția lui Mircea Badea după ce primarul Nicușor Dan s-a tuns, în sfârșit

Mircea Badea a comentat, marți seară, pe pasa cu Sinteza zilei, una dintre cele mai importante știri ale zilei în curs și anume faptul că primarul general al Capitalei, Nicușor Dan s-a tuns.

Reacția lui Mircea Badea după ce primarul Nicușor Dan s-a tuns, în sfârșit
de Gabriel Dano    |    08 Iun 2021   •   23:55

"Înțeleg că o mare parte dintre probleme s-au rezolvat pentru că s-a tuns Nicușor Dan. Sigur, cetățenii din România, luați paușal, nu fiecare dintre ei, nici nu merită altceva, între noi fie vorba. Pare că nu s-a tuns deloc, nu înțeleg care e diferența. O fi zis: 'ăsta e Nicușor Dan? Îl iau pierdut', adică frizerul s-a gândit la modul optimist: îl tund pierdut, găsitorului bună recompensă. 

Mie mi se pare totuși că domnul frizer a făcut o treabă extraordinară. Nu ar putea să-l trimită, de exemplu, și prin parcul Herăstrău să tundă iarba?", a spus Mircea Badea. 

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a decis să își schimbe înfățișarea. Edilul s-a tuns și spune că decizia a fost luată după ce mai multă lume i-a reproșat acest lucru.

Nicușor Dan a decis să se tundă, după ce mai multe persoane i-ar fi reproșat, mai ales în mediul online, că are părul foarte lung.

Frizura edilului a devenit extrem de populară în ultimul timp, stârnit o serie de controverse, inclusiv meme-uri pe rețelele sociale.
"Am făcut acest gest pentru că mai multă lume mia reproșat. Am decis să mă conformez, pentru că repet, nu e vorba de mine, ci așa cum își închipuie multă lumea care m-a votat că trebuie să arate un primar, pe care ei l-au votat.

Nu am dat importanță acestui aspect, dar am remarcat că lumea este obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns!", a explicat primarul Nicușor Dan.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Nicușor Dan
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close