Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Rafila: "Sunt infectat cu COVID-19. Cât se vede, mă simt bine"

Alexandru Rafila: "Sunt infectat cu COVID-19. Cât se vede, mă simt bine"

Alexandru Rafila, candidatul PSD la funcţia de prim-ministru şi reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a confirmat, joi seară, la Subiectiv, că este infectat cu COVID-19.

Alexandru Rafila: "Sunt infectat cu COVID-19. Cât se vede, mă simt bine"
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    10 Dec 2020   •   20:21

"Mă simt bine, sunt în izolare la domiciliu. S-a confirmat infecţia şi în cazul meu. Asta este situaţia. S-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare. Cât se vede, sunt ok. Am purtat mască...Problema a fost contactul cu un alt coleg care se testase cu foarte puţin timp în urmă. Am mâncat împreună, copiii noştri s-au jucat împreună. Acesta a fost momentul în care am aflat - după câteva zile - că aş putea să fiu infectat, pentru că în cazul acelui coleg se confirmase infectarea cu coronavirus", a precizat el, în direct la Antena 3.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că va merge la consultările de luni, de la Cotroceni şi va prezenta propunerea de prim-ministru fără ca Alexandru Rafila să participe, întrucât acesta este în izolare.

Faptul că Rafila a fost testat pozitiv pentru COVID-19 nu are niciun efect asupra nominalizării sale la funcţia de prim-ministru de către PSD, a precizat Ciolacu, răspunzând unei întrebări, după şedinţa de Consiliu Naţional.

×
Subiecte în articol: COVID-19 Subiectiv
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close