Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dialog aprins între Nicușor Dan și Mihai Fifor: Acuzațiile acestea sunt enormități!

Dialog aprins între Nicușor Dan și Mihai Fifor: Acuzațiile acestea sunt enormități!

Dialog aprins între Nicușor Dan și Mihai Fifor: Acuzațiile acestea sunt enormități!
23 Noi 2016   •   00:06

Liderul USR, Nicuşor Dan l-a ironizat pe o reţea de socializare pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Nicuşor Dan spune că tocmai Liviu Dragnea, care a fost condamnat definitiv pentru fraudă electorală, acuză USR că pregătește fraudă electorală.

Liviu Dragnea a iscat o revoltă în rândul politicienilor după ce a declarat pe 20 noiembrie că există suspiciuni de fraudare a alegerilor şi a adăugat că există tineri angajaţi la Guvern care, iniţial, au fost voluntari şi "care sunt postaci pentru premierul Dacian Cioloş".

Subiectul a fost dezbătut în ediția de marți a emisiunii Subiectiv, realizată de Oana Stancu Zamfir și Răzvan Dumitrescu, la Antena 3.

Nicușor Dan a intrat într-un dialog aprins cu reprezentantul PSD în emisiune, președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor, pe tema condamnării președintelui PSD, Liviu Dragnea:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, pe 22 aprilie, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul", acuzată că și-a folosit influenţa şi autoritatea în partid în scopul obţinerii unor foloase nepatrimoniale de natură electorală, necuvenite, pentru alianţa politică din care făcea parte formaţiunea pe care o reprezenta, şi anume îndeplinirea cvorumului de participare cu ajutorul voturilor obţinute în alte condiţii decât cele legale.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close