Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea continuă atacurile la adresa lui Nicuşor Dan: „Frigușor Ban a scris o compunere dictată”

Gabriela Firea continuă atacurile la adresa lui Nicuşor Dan: „Frigușor Ban a scris o compunere dictată”

După declaraţiile făcute în exclusivitate la Antena 3, Gabriela Firea continuă să îl atace pe Nicuşor Dan. ''Friguşor Ban a scris o compunere dictată de băieţii bogaţi de la ELCEN'', a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook. Primarul general al Capitalei, îi reproşează Gabrielei Firea, că ''nu a făcut nimic'' în patru ani, pentru a moderniza reţeaua de termoficare din Bucureşti.

Gabriela Firea continuă atacurile la adresa lui Nicuşor Dan: „Frigușor Ban a scris o compunere dictată”
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    13 Dec 2020   •   21:46

Gabriela Firea al Capitalei îl acuză pe Nicușor Dan că, în să rezolve problenmele capitalei, a făcut campanie electorală pentru Ludovic Orban.

„Frigusor Ban a scris o compunere dictată de baietii bogati de la ELCEN. Nu explica de ce traim cea mai mare criza in termoficare. Niciodata nu au fost atat de multe blocuri lasate fara apa calda si caldura. Dar ne explica de ce a mintit în campanie că, în prima zi de mandat, va rezolva problema apei calde si a căldurii. Minciuna are picioare scurte!

Iar zilele acestea, în loc să se zbată pentru bucuresteni, el si-a pierdut timpul în campanie pentru Orban.

A promis că va sta cu “poporul” dar îi place la masă cu rechinii politici.

Fiecare minciuna din campanie o va resimti prin toti porii.

Pentru că nu poti minti cu nerusinare si să crezi că tu esti desteptul desteptilor iar toată lumea e naivă și te crede la nesfârsit pe cuvânt!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Nicuşor Dan: Iată ce nu a făcut Gabriela Firea în 4 ani

Citiţi şi: Firea, răspuns tăios pentru Nicuşor Dan: ''O turbină buclucașă este cauza frigului din apartamente. Nu cred că semăn cu o turbină de CET''

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close