Antena 3 CNN Actualitate Iohannis și Dragnea, la distanță, dar împreună!

Iohannis și Dragnea, la distanță, dar împreună!

Iohannis și Dragnea, la distanță, dar împreună!
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Sep 2019   •   21:52

Klaus Iohannis și Liviu Dagnea sunt împreună în momentul de față, dintr-un anumit punct de vedere.

Dintr-o dată, Iohannis are același discurs ca fostul președinte PSD Liviu Dragnea despre multinaționalele care pleacă cu profitul din România.

"Domnule, dar îl are acum când Dragnea nu mai e pe scena politică. Când era Liviu Dragnea pe scena politică era invers discursul lui Iohannis. Să-i privim pe cei doi care sunt împreună de la distanțî, în momentul acesta", a spus Răzvan Dumitrescu, în ediția de miercuri a emisiunii "Subiectiv".

„Nu este moral, și cu siguranță, pentru mulți este chiar foarte enervant dacă o mare companie încercă să externalizeze profiturile, dar, pe de altă parte, dacă ne uităm la comportamentul statului, vorbim generic, în ultimii ani, ce să creadă conducerea unei companii dacă de azi pe mâine se schimbă regula, dacă pe azi pe mâine apare de tipul Ordonanța 114, dacă de azi pe mâine se schimbă fundamental modul de impozitare, sau dacă de azi pe mâine se schimbă fundamental felul în care se percepe cotizația unui angajat pentru contribuția socială”, a spus, marți, Klaus Iohannis.

”E nevoie de un guvern, de un partid şi de coaliţie care să le spună atât băncilor, cât şi multinaţionalelor din România că şi această ţară are dreptul să ceară ca din profiturile uriaşe pe care le fac aici taxele să le plătească aici, nu în paradisurile fiscale sau în ţările de origine, pentru că banii îi aici, în România, cu români”, spunea Liviu Dragnea, în timpul şedinţei Consiliului Naţional al PSD, în decembrie 2018.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close