Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Mașina de pe camerele de supraveghere nu este cea distrusă în accidentul în care a murit Condrea

Mașina de pe camerele de supraveghere nu este cea distrusă în accidentul în care a murit Condrea

de M.Z.    |    23 Mai 2016   •   20:30

Imaginile de pe camerele de supraveghere în care s-a spus că apare mașina lui Dan Condrea înainte de accident nu este, de fapt, cea de la locul accidentului în care a murit patronul Hexi Pharma, potrivit unor informații prezentate luni, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

Mai exact, în imagini apare un alt autorism decât cel găsit duminică seara, la locul accidentului în care a murit Dan Condrea.

Jurnaliștii Antena 3 au consultat mai mulți dealeri Opel, iar mașina condusă de Dan Condrea era un Opel model Astra J.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona accidentului, în care se spune că mașina lui Condrea trece pe acolo înainte de tragedie, la ora 18.28, este un autoturism Opel Corsa H, după cum se vede din videoul de mai sus. În plus, diferă și stopurile.

”Stopurile arată altfel. Vorbim de un model Opel Astra H. Nu este în filmul prezentat mașina domnului Condrea”, a spus jurnalistul Oana Zamfir.

Apoi, la ora 18.38, un al doilea autoturism Opel trece prin acea zonă. Este un Opel Corsa.

Așadar, niciunul din cele două autoturisme filmate de camerele de supraveghere nu coincide cu cel găsit la locul accidentului rutier în care a murit Dan Condrea.

”Deci, mașina lui Dan Condrea nu exista la ora 18 pe acel tronson de drum. Cum a ajuns mașina lui Condrea acolo (la locul accidentului - n.r.)?”, s-a întrebat Răzvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea


 

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Subiectiv
Parteneri
Ultimul mesaj al lui Xi Jinping către Putin
x close