Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Primarul de 100%. Comuna din România unde toată lumea are încredere deplină în edil

Primarul de 100%. Comuna din România unde toată lumea are încredere deplină în edil

Primarul de 100%. Comuna din România unde toată lumea are încredere deplină în edil
Sursa foto: Foto: Wikipedia
09 Iun 2016   •   20:52

Comuna Gottlob este una dintre comunele ”tinere” din România. Înființată în 2004, comuna numără puțin peste 2.000 de suflete. În ultimii 12 ani, omul care a condus destinele acestei localități este Gheorghe Nastor.

Acum a obținut un nou mandat de primar cu un rezultat neobiștnuit. 100% din voturile valabil exprimate, în condițiile în care prezența la vot a fost una de peste 80%. Cum este posibil, aflăm de la el

”Să lăsam faptele să vorbească și să întrebăm oamenii din comună. Am avut un consiliu local extraordinar. Bugetul total este de 38 de miliarde de lei vechi. Am atras în jur de 10 milioane de euro din fonduri europene” a explicat Gheorghe Nastor la Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv.

O comună mică, cu un buget minuscul poate fi luată drept exemplu de bună gospodărire, în condițiile în care investițiile, nu puține, s-au făcut în cea mai mare parte din fonduri europene.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close