Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Procurorul Mircea Negulescu recunoaşte protocolul DNA-SRI

Procurorul Mircea Negulescu recunoaşte protocolul DNA-SRI

Procurorul Mircea Negulescu recunoaşte protocolul DNA-SRI
20 Feb 2017   •   20:37

Într-o nouă înregistrare explozivă cu procurorul Mircea Negulescu, acesta recunoaşte protocolul pe care DNA îl are cu SRI. Acesta susţine că lucra dosare într-un parteneriat oficial cu SRI Prahova, condus de colonelul Sabin Iancu.

"Cu Sabin aveam un protocol de cooperare semnat pe dosarul asta... Era o relatie profesionala... Stii cum? Mi-e o frica, ma jur... Ma da afara din magistratura... Vai, mi-e o frica. Sunt foarte speriat, nu se vede pe mine?", spune Mircea Neguescu în înregistrarea făcută publică de Lumeajustitiei.

În cele 22 de secunde de înregistrare, procurorul Mircea Negulescu lăsa să se înţeleagă că era sigur că nu va păţi nimic în urma scandalului provocat de interceptarile prezentate de România TV.

Protocolul PICCJ-SRI în baza căruia ani de zile au existat echipe mixte DNA-SRI pe diferite dosare a suscitat numeroase polemici în ultima perioadă, această activitate fiind abuzivă, fiind interzisă prin lege, de art. 7 din legea 303/2004, care prevede interdicţia pentru magistraţi de a fi colaboratori ai serviciilor de informaţii sub sancţiunea pierderii funcţiei de procuror sau judecător deţinută.

 

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close