Antena 3 CNN Actualitate Fenomene stranii întâmplate zilele trecute la Castelul Iuliei Hașdeu. Mărturiile martorilor

Fenomene stranii întâmplate zilele trecute la Castelul Iuliei Hașdeu. Mărturiile martorilor

Fenomene stranii întâmplate zilele trecute la Castelul Iuliei Hașdeu. Mărturiile martorilor
10 Feb 2018   •   21:50

Întâmplările bizare ce au avut loc la Castelul Iuliei Hașdeu din Câmpina, precum și mărturiile martorilor și tot felul de documente au fost discutate în cadrul emisiunii "Voi cu Voicu". 

Astrologul Camelia Pătrășcanu, fiind prezentă pentru prima dată în Castelul Iuliei, a spus că s-a simțit foarte bine acolo și că e un loc primitor. 

"Am avut o rezervă teribilă. Știam că e un loc special încât trebuie să fii pregătit să vii. E foate primitor locul. Nu m-am așteptat. Am crezut că fiind un loc unde se făcea spiritism e un spațiu care poate disona cu cei care intră. Dar e un spațiu deschis, inițiatic în adevăratul sens al cuvântului, energii bune. Aș putea să spun că e ocrotit acest spațiu, care încă ne povestește și nu și-a încheiat istorisirea", a afirmat Camelia Pătrășcanu.

"Mesajele spiritiste scrise de mâna lui Hașdeu, aceste manuscrise păstrează foarte multe idei. Nu doar despre lumea de dincolo. Despre comunicarea dintre lumi, despre existența noastră și existența lor. Nu era invocat numai spiritul Iuliei, dar cele mai multe comunicări de la ea veneau și erau transmise în franceză", a spus Jenica Tăbăcaru, director Castelul Iuliei Hașdeu. 

Întrebată ce lucruri mai nefirești s-au întâmplat în locul respectiv, directoarea Castelului, a dezvăluit o serie de întâmplări și a citit mesajele din lumea de dincolo transmise de Iulia Hașdeu prin tatăl ei. 


 

×
Subiecte în articol: Campina Voi cu Voicu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close