Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Berbecii evoluează profesional, Taurii au parte de bani

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Berbecii evoluează profesional, Taurii au parte de bani

Astrologul Minerva a fost invitata Mirelei Voicu în emisiunea „Voi cu Voicu”, unde a prezentat horoscopul pentru anul 2020, pentru fiecare zodie în parte. Prima parte a anului va aduce o perioadă mai tulbure, însă treptat lucrurile se vor așeza pentru fiecare zodie.

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Berbecii evoluează profesional, Taurii au parte de bani
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
15 Dec 2019   •   17:21

HOROSCOP. Anul 2020 va fi împărțit pe două segmente. Până în iunie va fi o perioadă mai tulbure care va culmina cu mai multe discuții și cereri. Treptat, lucrurile se vor reașeza. În anul 2020 debutează două cicluri importante: conjuncția Saturn-Pluto care va avea loc pe 12 ianuarie și vizează lumea noastră interioară, cât și lumea celorlalți. Al doilea ciclu important va avea loc în decembrie 2020, când Jupiter se va întâlni cu Vărsătorul. 

HOROSCOP Berbec: Este un an bun la locul de muncă și pentru implicare în viața personală. Împreună cu partenerul va merge într-o direcție spirituală, fiind o noutate pentru berbec care de regulă este impulsiv. În anul 2020 va fi mai puțin impulsiv. Va fi un an care îi va aduce evoluție în carieră. Anul va debuta cu o serie de renovări, fiind preocupat de partea casnică. La capitolul sănătate, organismul său depinde de starea emoțională. Energia lui va fi canalizată către familie și cămin.

HOROSCOP Taur:  Este un an interesant în ceea ce privește dragostea, romantismul și intimitatea. Sectorul profesionar este extrem de energic în acest an. În 2020, finanțele s-ar putea îmbunătăți considerabil. Taurii vor avea o mai mare stabilitate și siguranță în ce privește banii. La capitolul sănătate taurii nu vor avea probleme, singurele lucruri majore fiind în perioada eclipselor cât se pot acutiza anumite boli cronice: sistemul osos, sistemul digestiv.

HOROSCOP Gemeni: Trebuie să învețe să dezvolte relații stabile cu prietenii și cu cei din jurul lor. În primăvara vor întâlni o persoană compatibilă cu ei. Profesional, în ultimul an s-au mulțumit să stea în umbră. În 2020 vor fi mai creativi, vor avea idei și propuneri. Se va acutiza nevoia de a fi în prim plan și de a fi recunoscuți pentru ideile pe care le au. Financiar li se îmbunătățete situația, însă trebuie să învețe să cheltuie mai puțin.Trebuie să se odihnească mai mult și să consume alimente care să le sprijine sistemul nervos.

HOROSCOP Rac: Căsătoria, copiii și partenerul vor fi pe primul plan. În anul 2020 vor adăuga și o notă de distracție. Vor dori să ofere o conotație mai aparte relației. Sunt creativi și în relațiile cu cei din jur. Profesional trebuie să aibă încredere în poziția sa. Va fi un an în care trebuie să aprofundeze mult studiu. Este un an productiv din punct de vedere al acumulării de informații. Financiar cu muncă și perseverență vor elimina obstacolele care apar în calea prosperității lor. La capitolul sănătate nu vor avea parte de afecțiuni majore. 

HOROSCOP Leu: Relațional leii vor avea piedici. El trebuie să se simtă iubit și apreciat, dacă nu simte acest lucru nu poate să facă nimic cu viața sa. De aici vanalitatea și orgoliul.  În momentul în care cunoaște femeia și bărbatul care îi oferă senzația de comfort sentiment are capacitatea de a ”muta munții din loc”. Profesional vor străluci și își vor aduce aportul că sunt cei mai buni strategi și coordonatori. La capitol profesional vor străluci. Financiar vor avea un an norocos, mai ales în cea de-a doua parte a anului. La capitolul de sănătate trebuie să aibă mare atenție, având probleme destul de mari cu coloana. 

HOROSCOP Fecioară: Fecioarele vor renunța la persoanele care nu le mai spun nimic bun.  Cei cu un har diplomatic vor reuși să depășească problemele relaționale. Vor avea o schimbare în carieră, în special acele fecioare care lucrează în domeniul comunicării. Vor fi mai atenți la capitolul financiar, dar nu zgârciți. La capitolul sănătate trebuie să aibă grijă cu epuizarea fizică.

HOROSCOP Balanță: Unele balanțe vor realiza că oamenii pe care s-au bazat nu sunt unele autentice, de aici marea dezamăgire. Parteneriatele de afaceri sunt sub semnul discuției, însă construirea unei baze solide îi va destabiliza greu. La capitolul financiar știu cum să își gestioneze banii. Sunt generoși, dar nu aruncă pe ferească. Atrag oportunități la care nu se gândesc. Poziția favorabilă a lui Neptun, le asigură o sănătate excelentă în acest an.

HOROSCOP Scorpion: Și în anul 2020 au parte de un magnetism care nu îi lasă să cedeze. Vor tinde să păstreze totul în formă și sub controlul lor. În carieră știu să își câștige poziția și locul profesional prin ideile pe care le sugerează celor care sunt pe primul loc. Încă de la începutul primăverii vor avea parte de bani. Este un moment de conservare al viitorului. Sunt foarte buni organizatori și strategi pe planurile de viitor. Atenție la sănătate în cea de-a doua parte a anului. Este recomandat să evite excesele.

HOROSCOP Săgetător: Își extind cercul de relații. Sunt sociabili și încearcă să-și găsească echilibrul și la locul de muncă. Au un ritm constant în ceea ce fac. Trebuie să se concentreze mai mult pe propria persoană. Pe primul plan pentru săgetători sunt călătoriile și ideile filozofice. Săgetătorii sunt foarte buni terapeuți. Vor aprofunda mai mult planul spiritual și credința pe care o au.

HOROSCOP Capricorn: Încearcă să găsească un echilibru între planul financiar și relațional. Sunt adepți relațiilor pe termen lung. Din punct de vedere al carierei, este un an mai dramatic. Se vor produce schimbări care nu sunt în concordanță cu ceea ce vor ei. Sunt nevoiți să facă lucruri care nu le plac la capitolul profesional, însă, cu toate acestea, munca respectivă le va aduce bani. La capitolul sănătate încep problemele la nivelul oaselor. Au nevoie de mult mai multă odihnă.

HOROSCOP Vărsător: Relațiile nu sunt o proritate pentru ei. Pe primul loc se află munca, acolo unde dau dovadă de creativitate și ingeniozitate. Vor avea parte de neliniști în prima parte a anului, însă vor prospera financiar. Sunt originali în tot ceea ce fac. Vor avea parte de vânzări, promoții, recunoașteri pe măsură. La capitolul sănătate sunt atrași de terapiile alternative. 

HOROSCOP Pești:  Vor evita relațiile care nu le mai aduc nimic, însă au tendința de a fi radicali și în privința relațiilor benefice. Libertate și inițiativă în domeniul profesiei. Încearcă să-și schimbe modul de a lucrat. Sunt dispuși să-și asume riscuri profesionale. Încep să-și cunoască mai mult latura antreprenorială. Vor avea parte de recunoașteri profesional. Trebuie să se odihnească și să aibă grijă cu alimentația excesivă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Voi cu Voicu Minerva Horoscop
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close