Antena 3 CNN Actualitate Marius Ghidel, românul care a văzut chipul lui Dumnezeu: ”Știam la ce familie merg. Totul e organizat”

Marius Ghidel, românul care a văzut chipul lui Dumnezeu: ”Știam la ce familie merg. Totul e organizat”

Marius Ghidel este românul care susține că l-a văzut pe Dumnezeu și a avut mai multe experiențe extracorporale. Acesta a povestit la emisiunea ”Voi cu Voicu” cât de importantă este iubirea de semeni.

Marius Ghidel, românul care a văzut chipul lui Dumnezeu: ”Știam la ce familie merg. Totul e organizat”
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    30 Ian 2021   •   21:26

Marius Ghidel susține că l-a cunoscut pe Dumnezeu înainte de a se naște. Bărbatul a povestit că a fost martor la facerea lui și a trăit clipe de neuitat în cele nouă luni cât s-a aflat în pântecul mamei sale.

”Am fost foarte impresionat când am venit în viață. (...) Se unește spermatozoidul cu ovulul și înainte de a porni segmentarea intră sufletul. Și bineînțeles se spune la ce familie mergi, totul e organizat. Când ai intrat acolo, participi la segmentarea organelor. Sunt niște flash-uri de extaz care vin spre tine de peste tot și m-a impresionat fiind acolo investiția de iubire pe care o face Creatorul în noua viață. Investiția este enormă.

Vedeam acel soare de iubire, trăim acel extaz care e viața în acel corp care urma să se nască și mă gândeam că așa arată viața, o bucurie continuă”, a povestit Marius Ghidel, sâmbătă, în emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Marius Ghidel, românul care a văzut chipul lui Dumnezeu: Corpul nostru este făcut din iubire

”Înainte de a intra în acel corp micuț, am văzut lumea printr-un geam și am întrebat pe îngerul meu ce este și mi-a zis că este viața”, a mai spus Ghidel.

Ghidel: Oamenii sunt oglindă, primești ceea ce dai

Marius Ghidel a scris cartea "Ce vor femeile? Ce vor bărbații?", un ghid pentru armonia în familie. Oamenii sunt oglinzi. Judeci pe altul, te judeci pe tine. Măștile ascund doar fața, nu și sufletul. 

 

×
Subiecte în articol: marius ghidel Voi cu Voicu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close