Antena 3 CNN Actualitate Social Voi cu Voicu. Secretele Ozanei Barabancea: „M-am consultat cu părintele meu duhovnic. Mi s-a schimbat complet viața”

Voi cu Voicu. Secretele Ozanei Barabancea: „M-am consultat cu părintele meu duhovnic. Mi s-a schimbat complet viața”

Voi cu Voicu. Secretele Ozanei Barabancea: „M-am consultat cu părintele meu duhovnic. Mi s-a schimbat complet viața”
25 Noi 2018   •   17:32

Artista Ozana Barabancea a vorbit în emisiunea „Voi cu Voicu” despre modul în care se menține în formă și despre schimbarea radicală din viața sa.

„Cred că m-am pregătit aproape un an de zile pentru această operație de micșorare de stomac. Am luat binecuvântare de la preotul meu duhovnic. De atunci, mă spovedesc săptămânal. Asta mi-a dat putere. M-am consultat cu părintele meu duhovnic. Mi s-a schimbat complet viața. Este o disciplină. Seara nu mai mănânc nimic. E o impunere. Nu există dimineață să sar peste micul dejun.

Pofta este un păcat și masa pe ascuns este un păcat. Pofta mi-o mai pun și în cui. A te hrăni este diferit de a mânca. În ziua de astăzi, mâncarea este un genocid. Este o mare ispită. Țin post într-un fel anume. Mănânc fructe de mare. Postul meu este cu dezlegare pentru că trebuie să îmi iau vitaminele de undeva. Mă simt mult mai bine. Nu-mi place să mă plâng. Răbdarea este o mare virtute”, a spus Ozana Barabancea. 

 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Ozana Barabancea
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close