Antena 3 CNN EURO2016 România - Franța LIVE. Anghel Iordănescu: Dacă Franța nu îl vrea pe Benzema, să ni-l dea nouă

România - Franța LIVE. Anghel Iordănescu: Dacă Franța nu îl vrea pe Benzema, să ni-l dea nouă

România - Franța LIVE. Anghel Iordănescu: Dacă Franța nu îl vrea pe Benzema, să ni-l dea nouă
Sursa foto: Foto: Frf.ro
07 Iun 2016   •   12:55

România - Franța LIVE. Absenţa lui Karim Benzema din lotul Franţei pentru Euro 2016 este una dintre cele mai delicate probleme pentru Didier Deschamps. Anghel Iordănescu nu îi plânge de milă selecţionerului şi a comentat cu umor situaţia, într-un interviu acordat pentru cotidianul Marca, citat de Digi24.

România - Franța LIVE. „Absenţa lui Benzema nu mă bucură, dar nici nu mă întristează. Să nu le plângem de milă francezilor. Deschamps are de unde să aleagă. Dacă Franţa nu îl vrea pe Benzema, să ni-l dea nouă, dacă vrea şi jucătorul”, a glumit Anghel Iordănescu.

România - Franța LIVE. „Franţa ne este clar superioară. Deschamps are la dispoziţie jucători de clasă, care evoluează în Champions League şi în Europa League. "Stranierii" mei joacă în Turcia, Bulgaria, Israel şi Qatar. Dar asta nu înseamnă că ne-am predat. Toţi avem acelaşi obiectiv: să trecem de grupe”, a adăugat selecționerul.

România - Franța LIVE. Pentru prima oară în istorie, România va juca în deschiderea unui turneu final. Selecţionerul a recunoscut că şi-ar fi dorit un adversar mai slab, chiar dacă evenimentul este unul important pentru fotbalul românesc.

România - Franța LIVE. „Nu mi-aş fi dorit să începem turneul contra Franţei, însă va fi un eveniment special pentru fotbalul românesc, pentru că vom fi văzuţi de întreaga planetă şi nu cred că vom apuca prea curând să mai jucăm în deschiderea unui turneu final. Egalul cu Spania este cel care îmi dă încredere pentru că Spania este o echipă apropiată de cea a Franţei, dar pentru noi meciurile cu Elveţia şi Albania sunt extrem de importante. Albania nu mai este o echipă mică. Are fotbalişti care joacă în Italia, Franţa sau Olanda. A progresat teribil de mult”, a adăugat Generalul.

România - Franța LIVE. Statistica meciurilor oficiale îi avantajează clar pe francezi, pe care nu am reușit să îi învingem niciodată în meciuri oficiale, toate cele 3 victorii ale României venind în partide amicale.

România - Franța LIVE. Programul meciurilor din Grupa României de la Euro:

10 iunie: Franţa - România
11 iunie: Albania - Elveţia

15 iunie: România - Elveţia
15 iunie: Franţa - Albania

19 iunie: Elveţia - Franţa
19 iunie: România - Albania

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close