Antena 3 CNN Externe Abandonat şi ÎNGROPAT DE VIU într-un cimitir. Povestea incredibilă a micuţului care s-a agăţat de viaţă

Abandonat şi ÎNGROPAT DE VIU într-un cimitir. Povestea incredibilă a micuţului care s-a agăţat de viaţă

Abandonat şi ÎNGROPAT DE VIU într-un cimitir. Povestea incredibilă a micuţului care s-a agăţat de viaţă
13 Mai 2015   •   18:21

Un copil a fost salvat după ce a fost abandonat şi îngropat într-un cimitir din China.

Copilul născut cu buză de iepure a fost abandonat în Tian Dong County, provincia Guangxi din sudul Chinei.

Băieţelul a fost descoperit de o femeie în vârstă, care iniţial a crezut că este o fantomă, după ce l-a auzit plângând. Aceasta strângea plante din cimitir, iar în momentul în care l-a auzit a dat fuga la templul budist.

Preotul Zhao Shimin, în vârstă de 75 de ani, a realizat că sunetele aparţin unui prunc şi a sunat imediat la poliţie.

După ce au căutat, poliţiştii au descoperit copilul îngropat la aproximativ 5 centrimetri sub pământ, pus într-o cutie de carton cu mai multe pături.

Copilul a fost dus de urgenţă la spital unde a primit îngrijiri şi a stat într-un incubator pentru mai multe zile.

Deşi starea lui este stabilă acum să poată fi scos din incubator, China Central Television a declarat că nu se ştie deocamdată ce şanse de supravieţuire va avea.

Au fost depuse eforturi pentru a fi găsiţi părinţii copilului abandonat, despre care se crede că ar fi un cuplu de tineri, aflaţi într-o localitate din apropiere. Cinci persoane au fost arestate pentru tentativă de omor, trei dintre ele având legătură cu cazul copilul îngropat.

Rămâne încă neclar cât a stat copilul îngropat sub pământ. Un oficial de la departamentul de mass-media public, a declarat pentru Guardian că pruncul a fost abandonat 3-4 zile, imediat după ce a fost născut, dar nu a putut confirma cât de mult fusese îngropat.

Mass media din China a declarat că micuţul a stat îngropat 8 zile, însă nu există nicio certitudine în privinţa aceasta.

×
Subiecte în articol: bebelus copil China cimitir
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close