Antena 3 CNN Externe Un autobuz plin cu oameni a căzut în gol de la 6 metri, în Capri. "Am văzut cum maşina se înclină, a rupt parapetele și s-a răstunat"

Un autobuz plin cu oameni a căzut în gol de la 6 metri, în Capri. "Am văzut cum maşina se înclină, a rupt parapetele și s-a răstunat"

Un autobuz plin cu zeci de oameni a căzut în gol de la şase metri, joi, la Capri, în Italia.

Un autobuz plin cu oameni a căzut în gol de la 6 metri, în Capri. "Am văzut cum maşina se înclină, a rupt parapetele și s-a răstunat"
Sursa foto: fanpage.it.
de Georgiana Adam    |    23 Iul 2021   •   08:40

În urma accidentului, un om a murit, cel puţin 20 de persoane sunt rănite, iar altele sunt în stare gravă, informează gazetaromaneasca.com.

Bărbatul decedat este șoferul autobuzului, Emanuele Melillo. Dintre răniți, doi se află în stare gravă, iar unele victime au fost transferate la Spitalul de la Marea din Napoli.

Şoferul autobuzului a murit

Totul s-a întâmplat după ce autobuzul de linie căzut de la o înălțime de șase metri, după ce a rupt parapetul, la Marina Grande din Capri, insula din Golful Napoli. 

În timpul unei manevre, autobuzul a lovit balustrada de protecție care a cedat, iar vehiculul a căzut în gol.

Autobuzul era mai aglomerat decât de obicei, din cauza unei avarii care a avut loc dimineața și care a făcut ca fluxul de călători să fie unul mai ridicat.

Martor: "Am văzut cum autobuzul se înclină, aproape că se așeza pe latura balustradei și a căzut"

Sunt martori care spun au văzut autobuzul care părea să stea pe balustradă și apoi s-a răsturnat, rămânând blocat între perete și cabinele plajei.

"Eram cu fiul meu, am văzut cum autobuzul se înclină, aproape că se așeza pe latura balustradei și cădea. A fost un lucru oribil, s-a întâmplat în fața noastră, acum nu pot să nu mă gândesc la oamenii care erau acolo", a povestit o femeie.

Dintre persoanele implicate în accident, patru sunt de naționalitate franceză și libaneză, restul italieni.
 

×
Subiecte în articol: accident Capri Italia autobuz
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close