Antena 3 CNN Externe O adolescentă din Australia a orbit temporar, după ce a încercat un truc de pe TikTok

O adolescentă din Australia a orbit temporar, după ce a încercat un truc de pe TikTok

Tânăra, în vârstă de 21 de ani din Australia, s-a ales cu cicatrice grave şi orbire temporară, după ce a încercat acasă un truc de frumuseţe recomandat pe platforma de socializare TikTok.

O adolescentă din Australia a orbit temporar, după ce a încercat un truc de pe TikTok
Sursa foto: Instagram Tilly Whitfield
de Claudia Popovici    |    12 Mai 2021   •   20:14

Impresionată de un truc de frumusețe care promitea îmbunătățirea aspectului fizic, fără a face vreo operație estetică, Tilly Whitfield, în vârstă de 21 de ani, concurentă la o emisiune televizată în Australia, a lansat un avertisment pentru toate tinerele, sfătuindu-le să nu încerce tot ce văd pe TikTok.

Mesajul a venit după ce chiar ea s-a ales cu orbire temporară, în urma unui truc de frumusețe bazat pe acupunctură pe care l-a văzut pe rețeaua de socializare.

„Pentru cei care mă întreabă de ce port o mască în mod constant, ei bine, aşa arăta faţa mea înainte de a intra în competiție, de aceea am întotdeauna machiaj pe faţă şi îmi ţin pielea acoperită.

Acesta este rezultatul încercării de a-mi îndepărta cicatricile pe care mi le-am provocat singură, acasă, încercând să reproduc o procedură de înfrumusețare pe care am văzut-o într-un videoclip de pe TikTok, cu două luni înainte de emisiune.

Am înfipt literalmente ace adânc în pielea mea

Cine naiba ar mai face aşa ceva? Vă rog nu încercați niciun fel de truc sau alte proceduri de înfrumusețare la domiciliu, am ajuns la spital cu orbire temporară din cauza umflăturii şi m-am infectat rău, ca să nu mai vorbim că faţa mea era oarecum de nerecunoscut. Am înfipt literalmente ace adânc în pielea mea. Lăsaţi lucrurile pe seama profesioniștilor” a mărturisit Tilly, presei locale.

Platforma de socializare TikTok, lansată în 2017, a cunoscut un succes rapid pe baza parodiilor şi a coregrafiilor muzicale care scot în valoare creativitatea utilizatorilor.

Fără vreo limitare oamenii au început să posteze inclusiv tot felul de rețete, sfaturi sau trucuri de frumusețe care lifestyle menite a inspira transformarea obiectelor nefolositoare în adevărate piese de artă sau decor.

×
Subiecte în articol: orbire temporară
Parteneri
Categoria de angajaţi români care vor putea primi 500 de lei
x close