Antena 3 Externe Alertă falsă cu bombă la Universitatea Harvard, din SUA

Alertă falsă cu bombă la Universitatea Harvard, din SUA

de S.T.    |    17 Noi 2015   •   08:54
Alertă falsă cu bombă la Universitatea Harvard, din SUA
Sursa foto: Foto: Harvard Public Affairs and Communications

Universitatea Harvard, din Statele Unite, a fost vizată luni de o ameninţare cu bombă, care în urma verificărilor s-a dovedit a fi falsă, relatează Reuters.
   
Instituţia de învăţământ a anunţat luni că verificările efectuate în patru clădiri din campus, vizate de o ameninţare "neconfirmată" cu bombă, nu au dus la descoperirea niciunui dispozitiv exploziv, iar clădirile au fost redeschise.
   
"Nimic care să confirme ameninţarea trimisă pe email nu a fost găsit, iar investigaţia privind sursa (ameninţării-n.red.) este în desfăşurare", a precizat pe site-ul său Universitatea Harvard, care se află în Cambridge, Massachusetts, chiar în apropiere de Boston.
   
Trei clădiri cu săli de cursuri - Centrul de Ştiinţe şi sălile Sever şi Emerson - şi un cămin, Thayer Hall, au fost vizate de ameninţare, a adăugat Harvard.
   
Ameninţarea a intervenit la trei zile după atentatele comise de persoane înarmate şi atacatori sinucigaşi la Paris, soldate cu cel puţin 129 de morţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close