Antena 3 CNN Externe AMERICA face lumină în cazul avionului FANTOMĂ. Ce s-a întâmplat de fapt cu aeronava în momentul în care a DISPĂRUT de pe radare

AMERICA face lumină în cazul avionului FANTOMĂ. Ce s-a întâmplat de fapt cu aeronava în momentul în care a DISPĂRUT de pe radare

AMERICA face lumină în cazul avionului FANTOMĂ. Ce s-a întâmplat de fapt cu aeronava în momentul în care a DISPĂRUT de pe radare
de O.P.    |    14 Mar 2014   •   06:18

Aeronava Boeing 777 dispărută sâmbătă ar fi schimbat cursul spre India, anunţă marina americană. În acelaşi timp, autorităţile malaeziene au dezminţit informaţia conform căreia avionul şi-ar fi continuat zborul după ce a dispărut de pe radare. Ţările din regiune mobilizează tot mai multe resurse în încercarea de a găsi aeronava.



Marina americană a trimis o navă militară în Oceanul Indian în căutarea avionului dispărut. Asta în timp ce ministrul malaezian al Transporturilor a declarat că aeronava nu ar fi continuat să zboare încă 4 ore după ce a pierdut legătura cu turnul de control. Ipoteza se baza pe datele transmise automat la sol de motoarele avionului.

Căutările s-au extins acum în vestul Malaeziei, cu tot mai multe ţări care şi-au oferit ajutorul. Cu toate eforturile însă, aeronava pare de negăsit.

Vietnamul cât şi Malaezia au trimis avioane în zona unde fuseseră semnalate mai multe obiecte mari plutind. Fără niciun rezultat.

Autorităţile malaeziene au dezvăluit ultimul mesaj radio al piloţilor avionului: "În regulă, confirmăm", ca răspuns la o informare a controlorilor de zbor. Mesajul arată că totul era în ordine şi totuşi, după numai câteva minute, avionul a dispărut fără urmă, cu toţi cei 239 de pasageri şi membri de echipaj.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close