Antena 3 CNN Externe Animalele de companie ale fostului spion Seghei Skripal au murit

Animalele de companie ale fostului spion Seghei Skripal au murit

Animalele de companie ale fostului spion Seghei Skripal au murit
06 Apr 2018   •   14:59

Un motan şi doi porci de Guineea aparţinând fostului spion rus Seghei Skripal, otrăvit în Marea Britanie, au fost găsiţi morţi, a anunţat joi o purtătoare de cuvânt britanică, în urma unei întrebări a Rusiei despre soarta lor, scrie news.ro.

În schimb, Iulia Skripal a ieşit joi din tăcere, anunţând că se simte 'din ce în ce mai bine', în prima sa declaraţie după spitalizarea survenită în ziua de 4 martie, când a fost otrăvită, împreună cu tatăl său Serghei, un fost spion rus, cu un agent neurotoxic la Salisbury, în Marea Britanie, notează AFP.

'M-am trezit acum mai mult de o săptămână şi sunt fericită să spun că mă simt din ce în ce mai bine cu fiecare zi', a declarat Iulia Skripal, citată într-un comunicat transmis de poliţia britanică.

'Sunt recunoscătoare pentru interesul pe care îl suscit şi pentru numeroasele mesaje de susţinere pe care le-am primit. Sunt sigură că înţelegeţi că tot acest caz poate fi destabilizator şi sper că îmi veţi respecta viaţa privată şi pe cea a familiei mele în timpul convalescenţei mele', a adăugat ea.

Potrivit informaţiilor comunicate săptămâna trecută de spitalul din Salisbury, Serghei Skripal se află în continuare în stare critică, dar stabilă.

Întrebat în legătură cu comunicatul Iuliei Skripal, ambasadorul rus la Londra, Aleksandr Iakovenko, a declarat, într-o conferinţă de presă, că este 'fericit să-şi felicite compatrioţii pentru faptul că se simt bine'

×
Subiecte în articol: animale de companie
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close