Antena 3 CNN Externe Anonymous a făcut publice datele a 5000 de oficiali israelieni

Anonymous a făcut publice datele a 5000 de oficiali israelieni

Anonymous a făcut publice datele a 5000 de oficiali israelieni
19 Noi 2012   •   14:15

Grupul de hackeri Anonymous a declarat începerea unui război cibernetic împotriva Israelului şi a postat date, cu caracter personal, aparţinând unui număr de 5000 de oficiali israelieni.

Înainte de postarea pe internet a acestor date (nume, coduri ale cărţilor de identitate şi sănătate, emailuri personale), hackerii au dispus un mesaj pe pagina lor, Anonpaste.me, către guvernul israelian.

"Atragem atenţia că guvernul israelian a ignorat apelurile noastre repetate referitoare la abuzurile comise asupra drepturilor umane, la închiderea internetului în ţară şi la maltratarea propriilor cetăţeni şi a celor din ţările vecine"

La sfârşitul săptămânii trecute, grupul de hackeri a atacat peste 700 de siteuri ale organizaţiilor israeliene. Printre ele au fost Bank of Jerusalem, Ministerul de Apărare Israelian şi siteul oficial al preşedintelui israelian. Multe dintre acestea au rămas inactive.

Ministrul de Finanţe de la Tel Aviv, Yuval Steinitz, susţine că este la curent cu aceste atacuri, iar guvernul trebuie să facă faţă oricărui atac, pe frontul cibernetic.
Conform lui Steinitz, specialiştii israelieni au dejucat 44 de milioane de atacuri la adresa siteurilor guvernamentale.

×
Subiecte în articol: Anonymous
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close