Antena 3 CNN Externe Asistentă din Spania, mărturie cutremurătoare după o tură de zece ore: E foarte greu ce va veni! În spital nu sunt paturi!

Asistentă din Spania, mărturie cutremurătoare după o tură de zece ore: E foarte greu ce va veni! În spital nu sunt paturi!

O asistentă medicală din Spania își strigă disperarea după ce și-a terminat tura de zece ore într-un spital. "Vă rog să rămâneți acasă!”, spune aceasta.

Asistentă din Spania, mărturie cutremurătoare după o tură de zece ore: E foarte greu ce va veni! În spital nu sunt paturi!
23 Mar 2020   •   10:19

"Rămâi acasă. Te rog să nu ieși afară! Nu profitați de faptul că aveți câine și trebuie să-l scoateți la plimbare la doi kilometri de casă! Scoateți-l la ușă să-și facă nevoile! Nu profitați de faptul că puteți ieși la cumpărături și nu vă faceți cale pentru a ajunge acolo în fiecare zi sau de mai multe ori pe zi. Este foarte greu ce va veni! În spital nu sunt paturi, nu sunt aparate, nu este personal, nu mai există echipamente de protecție. După zece ore, ies așa: cu fața asta și cu lacrimi. Așa că vă rog stați acasă. Voi, care puteți s-o faceți, stați acasă!", a spus asistenta care lucrează la un spital din Spania.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close