Antena 3 CNN Externe Atac armat în Statele Unite. Sunt cel puțin 11 morți

Atac armat în Statele Unite. Sunt cel puțin 11 morți

Atac armat în Statele Unite. Sunt cel puțin 11 morți
de S.T.    |    27 Oct 2018   •   23:07

Preşedintele american Donald Trump a denunţat sâmbătă atacul comis la o sinagogă din Pittsburgh, statul Pennsylvania, apreciind că nu trebuie să existe „nicio toleranţă” pentru antisemitism, relatează AFP.

UPDATE - Potrivit unui nou bilanţ difuzat de media americane, cel puţin 11 persoane au fost ucise în atacul armat produs sâmbătă la o sinagogă din oraşul Pittsburgh.

- Bărbatul înarmat care a deschis focul sâmbătă şi a făcut mai multe victime într-o sinagogă din oraşul american Pittsburgh, statul Pennsylvania, s-a predat poliţiei, relatează AFP.

Cel puţin patru persoane au fost ucise şi 12 au fost rănite, între care trei ofiţeri de poliţie, în atacul armat produs sâmbătă la o sinagogă din oraşul Pittsburgh, au informat mass-media locală şi CNN, relatează Reuters.

Știrea inițială:

Un atacator a deschis sâmbătă focul într-o sinagogă din oraşul Pittsburgh din statul american Pennsylvania.

Cel puţin patru persoane au fost ucise.

Mai înainte, autorităţile locale au anunţat că poliţia încerca să captureze un individ înarmat zărit în apropierea unei sinagogi.

„Există un trăgător în zona Wilkins şi Shady. Evitaţi zona”, au anunţat într-un mesaj pe Twitter serviciile de securitate publică ale oraşului.

×
Subiecte în articol: atac armat atac
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close