Antena 3 CNN Externe Atac sângeros în Germania. 5 morţi şi 14 răniţi, după ce o maşină a lovit intenţionat mai multe persoane

Atac sângeros în Germania. 5 morţi şi 14 răniţi, după ce o maşină a lovit intenţionat mai multe persoane

Mai multe persoane au fost rănite, marţi, în urma unui atac care a avut loc în piața centrală din Trier. Șoferul a intrat cu viteză maximă în zona pietonală și i-a spulberat pe toți cei care i-au ieșit în cale. 4 oameni, dintre care un copil de 9 luni, au murit pe loc, iar o femeie a decedat mai târziu la spital. Dintre răniți, 8 sunt în stare gravă.

Atac sângeros în Germania. 5 morţi şi 14 răniţi, după ce o maşină a lovit intenţionat mai multe persoane
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2020   •   15:57

"Şoferul a fost reţinut", a declarat primarul orăşelului Trier, Wolfram Leibe, iar maşina sa este percheziţionată de autorităţi.

Făptașul nu are profilul unui terorist. În vârstă de 51 de ani, german, născut chiar lângă Trier, el nu avea locuință și dormea în mașina cu care a comis atacul, iar în acel moment avea o alcoolemie de 1,4 la mie. Conform autorităților germane, acesta ar avea afecțiuni psihice.

 

Imagini de la locul cu pricina.

Deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre un atac terorist sau un accident.

BREAKING: Car hits several people in pedestrian zone in Trier, Germany. Police asking people to avoid the area.#Trier #Germanyhttps://t.co/nOSAM9pyCc

×
Subiecte în articol: Germania atac
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close