Antena 3 CNN Externe Autopsia confirmă că John McAfee s-a sinucis în închisoare. Soția acestuia a cerut o a doua examinare

Autopsia confirmă că John McAfee s-a sinucis în închisoare. Soția acestuia a cerut o a doua examinare

Autopsia oficială a corpului lui John McAfee a arătat că a murit prin sinucidere, în celula închisorii spaniole unde aștepta extrădarea în Statele Unite, a declarat luni ziarul El Pais, citând surse neidentificate apropiate procedurilor.

Autopsia confirmă că John McAfee s-a sinucis în închisoare. Soția acestuia a cerut o a doua examinare
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    28 Iun 2021   •   21:24

Un purtător de cuvânt al sistemului judiciar al Cataloniei, care se ocupă de autopsie, nu a avut nicio informație despre raport.

Directorii de închisoare au găsit miercuri cadavrul creatorului de software McAfee, atârnat în celula sa, în ceea ce părea a fi o sinucidere, a declarat săptămâna trecută avocatul său afaceristului, Javier Villalba.

El a spus vineri că văduva lui McAfee, Janice, i-a cerut să solicite o a doua autopsie independentă, odată ce rezultatele primei examinări au fost publicate.

Janice McAfee a spus că nu crede că soțul ei s-a sinucis și a dat vina pe autoritățile SUA pentru moartea sa. Acest lucru a hrănit teoriile conspirației cu privire la cauzele decesului afaceristului.

John McAfee a fost arestat în octombrie 2020, pe Aeroportul din Barcelona, în baza unui mandat emis de Statele Unite.

McAfee, născut în Marea Britanie, care a lansat primul software comercial antivirus din lume în 1987, a fost reținut în octombrie anul trecut pe aeroportul din Barcelona.

El a trăit ani de zile fungind de autoritățile americane, la bordul unui megayacht.

×
Subiecte în articol: mcafee
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close