Antena 3 CNN Externe Gabriel, un tânăr mort la doar 21 de ani, sub ochii prietenilor. ”Era un înger de copil”

Gabriel, un tânăr mort la doar 21 de ani, sub ochii prietenilor. ”Era un înger de copil”

O după-amiaza însorită pe malul râului Sesia, s-a sfârșit tragic. Silviu Gabriel Helciug și-a pierdut viața, chiar în fața prietenilor, la nici 22 de ani.

Gabriel, un tânăr mort la doar 21 de ani, sub ochii prietenilor. ”Era un înger de copil”
Sursa foto: Facebook / Silviu Helciug
03 Iun 2020   •   10:52

Se mutase din Bacău și locuia cu prietenul său, Robert, în Romagnano Sesia, într-un apartament din cartierul Ministero Caccia. Lucrau împreună la o fabrică de plăci de ipsos din zonă.

Duminică, alături de un grup de prieteni, cei doi s-au hotărât să petreacă câteva momente de relaxare pe marginea râului Sesia, în zona Allea Monterosa, aproape de podul feroviar.

Martorii spun că, după minute bune în care tinerii s-au relaxat înotând în apă, au revenit pe mal în jurul orei 18.30. Însă Gabriel a vrut ”să mai dea o tură” pe la ora 19.00, înainte de plecare.

Însă la doar câteva minute, a fost văzut agitându-se și cerând ajutor. Robert, prietenul lui, a sărit imediat în apă și a făcut tot posibilul să îl ajute. La fel a procedat și alt prieten. Din păcate însă, Gabriel s-a agitat mult prea tare, a intrat în panică și prietenii nu l-au mai putut salva. 

E echipă de pompieri voluntari din apropiere au fost alertați imediat, însă nici aceștia nu au putut face nimic pentru tânăr. Trupul neînsuflețit a fost găsit de scafandri în amonte de podul feroviar, la o adâncime de 3.5 m, scrie LaStampa.

”Va multumesc la toți că sunteți alături de mine. Să știți că mă ajută mult fiindcă așteptarea e prea grea până vine acasa! Să nu mă judecați că stau pe telefon dar mă ajutați cu vorbele voastre! Să văd cât de multă lume l-a iubit... era așa un copil cu suflet mare, un înger de copil”, scrie mama băiatului pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: silviu gabriel helciug Italia
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close