Antena 3 CNN Externe Un bărbat de 81 de ani i-a cântat serenade soţiei sale de 74 de ani internată în spital

Un bărbat de 81 de ani i-a cântat serenade soţiei sale de 74 de ani internată în spital

Pentru că nu mai putea să își viziteze soția bolnavă internată la spital, octogenarul a decis să meargă în curtea unităţii spitaliceşti să îi cânte serenade cu acordeonul. Momentul emoţionant a fost filmat de către alţi pacientţi şi postat pe reţelele de socializare.

Un bărbat de 81 de ani i-a cântat serenade soţiei sale de 74 de ani internată în spital
Sursa foto: cnn.com
de Claudia Popovici    |    11 Noi 2020   •   20:45

Octogenarul este de părere că muzica este hrana iubirii şi în aceste momente tulburi, cu restricţii severe, este important să găsim fericirea în cele mai mici gesturi, notează CNN.

Momentul emoţionant a avut loc în curtea spitalului din Castel San Giovanni, un oraș din regiunea Emilia-Romagna din nordul Italiei.

Pentru că nu îşi mai putea vizita soţia, din cauza resticţiilor impuse de pandemia cu noul coronavirus, trubadurul a decis să cânte cu acordeonul serenade de dragoste, soţiei sale în vârstă de 74 de ani. 

 

Îmbrăcat lejer cu un pulover roșu şi pantaloni bleumarin, trubadurul a interpretat cu entuziasm piesele preferate, în timp ce soția și alți doi pacienti internaţi la etajul doi al spitalului au privit emoţionaţi momentul artistic.

Octogenarul este un membru pensionar al infanteriei montane Alpini ale armatei italiene, iar pălăria cu pană face parte din uniformă. Unitatea sa l-a poreclit „Gianni Morandi al Alpinilor” pentru că obişnuia să cânte mereu la acordeon.

Fiica trubadurului a postat filmul pe reţelele de socializare cu mesajul "Acesta este tatăl meu ...eroul meu”.

Reacţiile internauţilor nu au întărziat să apară
"Este dovada unei iubiri pure", a spus cineva.

"Suntem născuţi să iubim, să cântăm, să plângem şi să zâmbim" a mai spus un internaut emoţionat de gestul octogenarului.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Italia serenade octogenar
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close