Antena 3 CNN Externe Un bărbat bolnav în stadiu terminal a fost încătușat de 6 polițiști pentru că și-a arătat posteriorul dezgolit unui radar mobil

Un bărbat bolnav în stadiu terminal a fost încătușat de 6 polițiști pentru că și-a arătat posteriorul dezgolit unui radar mobil

Un britanic, a vrut să-și îndeplinească una din dorințele de pe ”bucket list” (n.r. lista cu ultimele dorințe) , după ce a aflat că mai are foarte puțin timp de trăit. Aceasta era să-și expună posteriorul dezgolit în fața unei camere radar.

Un bărbat bolnav în stadiu terminal a fost încătușat de 6 polițiști pentru că și-a arătat posteriorul dezgolit unui radar mobil
Sursa foto: Twitter/birmingham_live
de Alexandra Ionescu    |    11 Noi 2021   •   18:27

Darrell Meekcom, căruia i s-a spus recent că are atrofie multiplă a sistemului, s-a expus în fața unei dube cu radar în Kidderminster, Worcestershire.

Mai târziu în aceeași zi, șase polițiști au năvălit în casa lui și l-au pus la pământ cu intenția de a-l aresta.

Poliția din West Mercia a declarat că un bărbat de 55 de ani a fost arestat sub suspiciunea de expunere indecentă și conducere periculoasă.

Darrell Meekcom, care suferă și de boli de inimă, insuficiență renală și boala Parkinson, a declarat că după diagnosticul său a venit cu o așa-numită listă de lucruri pe care dorea să le facă înainte de a muri.

A decis să țintească duba camerei de viteză de pe Stourbridge Road, în orașul său natal, după ce a fost „prins de ei de câteva ori pentru viteze stupide, cum ar fi 35 km/h într-o zonă de 30 și întotdeauna m-a deranjat asta”.

„Nu m-am gândit la nimic”, a spus acesta, care este tatăl a doi copii, și a adăugat: „Doar mi s-a părut amuzant”.

Cu toate acestea, răspunsul autorităților l-a luat prin surprindere.

„Am fost pur și simplu uluit că am fost arestat pentru că am făcut asta”, a spus el.

El a spus că aproximativ șase ofițeri au ajuns la el acasă la scurt timp după incident, cerând să fie lăsați să intre și când a refuzat, poarta grădinii i-a fost lovită cu piciorul, iar ofițerii l-au pus la pământ pentru a-l încătușa.

El a spus că soția sa a filmat incidentul „înfricoșător” în timpul căruia domnul Meekcom le-a spus ofițerilor că este bolnav în stadiu terminal și că nu poate respire. El a spus că a fost lovit și la cap.

„Nu m-am opus arestării și am simțit că răspunsul a fost complet disproporționat în circumstanțe”, a spus el, potrivit BBC.

Domnul Meekcom, care s-a simțit rău și a mers la spital după eliberarea din arest, a spus că a raportat incidentul Biroului Independent pentru Conduita Poliției.

Poliția din West Mercia a declarat că ofițerii au primit un raport de expunere indecentă pe Stourbridge Road la aproximativ 13:00 GMT pe 5 noiembrie și au vizitat o proprietate din Coley Close cu intenția de a vorbi cu o persoană despre incident.

La sosire, ofițerii au încercat să vorbească cu un bărbat, însă situația a luat-o razna, ceea ce a dus la arestarea lui ulterioară, sub suspiciunea de expunere indecentă și conducere periculoasă.

Comandantul zonei locale, Supt Mark Colquhoun, a declarat: „Apreciem că filmările și comentariile care circulă în jurul incidentului au cauzat o oarecare îngrijorare.

„Incidentul a fost analizat la acea vreme și, după luarea în considerare a tuturor faptelor și circumstanțelor, inclusiv revizuirea video-ului, sunt mulțumit că ofițerii au luat măsurile adecvate.

„Incidentul a durat aproximativ 38 de minute de la momentul sosirii la adresă și, prin urmare, a durat mult mai mult decât filmările deja apărute în presă”.

Bărbat de 55 de ani din Kidderminster arestat în timpul incidentului a fost eliberat pe cauțiune, a adăugat el. 
 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close