Antena 3 CNN Externe Un bărbat din Italia a găsit o bucată dintr-un deget uman în mancare

Un bărbat din Italia a găsit o bucată dintr-un deget uman în mancare

Bărbatul a trăit un şoc groaznic când a descoperit în mancarea cumpărată de la un supermarket din Italia o bucată dintr-un deget uman. El a depus plângere la Protecţia Consumatorului. Carabinierii au deschis imediat o anchetă.

Un bărbat din Italia a găsit o bucată dintr-un deget uman în mancare
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    26 Noi 2020   •   20:45

Bărbatul a cumpărat rulouri de primăvară (involtini primavera) de la un supermarket din Imola, Italia. În timp ce mânca a găsit într-unul din rulouri o bucată de deget, informează publicația italiană Corriere Romagna. Revoltat şi dezgustat bărbatul a anunţat imediat autorităţile care au deschis o anchetă.

Anchetatorii au trimis proba la laborator pentru a analiza ADN-ul și a constata cu certitudine că este vorba de un deget uman

Din verificările ulterioare a rezultat că, produsul a fost preparat în Barcelona, Spania, și este foarte probabil să fi ajuns în interiorul preparatului în urma unui accident de muncă petrecut în clădirea unde sunt fabricate aceste rulouri.

În paralel, carabinierii au verificat și celelalte produse având la bază rulouri, din supermarket pentru a decide dacă trebuie retrase de pe piață sau nu.

Din fericire, se pare că este vorba doar de un caz izolat și celelalte confecții nu au fost afectate.

 

 

×
Subiecte în articol: Italia Supermarket
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close