Antena 3 CNN Externe Un bărbat a călătorit la -50 de grade, ascuns în trenul de aterizare al unui avion pe ruta Algeria-Paris

Un bărbat a călătorit la -50 de grade, ascuns în trenul de aterizare al unui avion pe ruta Algeria-Paris

Un bărbat a uimit angajaţii unei companii aeriene, după ce a fost descoperit ascuns în trenul de aterizare al avionului. Individul a supraviețuit zborului la -50 de grade ruta Algeria-Paris timp de două ore.

Un bărbat a călătorit la -50 de grade, ascuns în trenul de aterizare al unui avion pe ruta Algeria-Paris
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    31 Dec 2023   •   23:05

Potrivit presei străine, individul, în vârstă de 20 de ani a fost găsit în timpul verificărilor tehnice, după ce avionul companiei Air Algerie a aterizat în cursul dimineții la Paris. 

Incidentul incredibil a fost adus în atenția opiniei publice de autoritățile franceze, mai ales că tânărul nu avea asupra sa niciun act de identitate.

Însă deşi a supraviețuit timp de două ore jumătate la o temperatura de -50 de grade, el a fost transportat de urgenţă la spital în stare "într-o stare critică din cauza hipotermiei severe", notează jurnalemigrant.com

Conform datelor Administrației Federale a Aviației din SUA (FAA), citate în mass-media, între anii 1947 și 2021, 132 de persoane au încercat să călătorească în compartimentele trenului de aterizare al avioanelor comerciale. Rata de mortalitate pentru persoanele care încearcă să călătorească în acest mod este de 77%, potrivit cifrelor FAA.

×
Subiecte în articol: avion pasager clandestin
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close