Antena 3 CNN Externe Un bătrân şi-a înecat soţia în mare, după ce aceasta i-a mărturisit că l-a înşelat cu fratele său în urmă cu 40 de ani

Un bătrân şi-a înecat soţia în mare, după ce aceasta i-a mărturisit că l-a înşelat cu fratele său în urmă cu 40 de ani

Septuagenarul italian a fost condamnat la 24 de ani de închisoare după ce şi-a înecat soţia în mare. Individul a recurs la acest gest după ce soţia i-a mărturisit că l-a înşelat cu fratele său, în urmă cu 40 de ani când locuiau în Germania.

Un bătrân şi-a înecat soţia în mare, după ce aceasta i-a mărturisit că l-a înşelat cu fratele său în urmă cu 40 de ani
Sursa foto: dailymail.co
de Claudia Popovici    |    03 Noi 2020   •   23:45

Brigitte avea 77 de ani şi a vrut să scape de greutatea unui secret pe care l-a ţinut timp de 40 de ani. A avut o relaţie de scurtă durată cu fratele soţului ei Giovanni pe când locuiau în Germania. I-a povestit soţului ei totul pe 7 octombrie 2018 şi trei zile mai târziu Brigitte a dispărut de acasă.

Trupul ei a fost găsit de câțiva pescari la Su Pallosu, în timp ce plutea la aproximativ cincizeci de metri de țărm.

În ianuarie 2019, Giovanni Perria a fost arestat și acuzat de crimă. Autopsia a confirmat că femeia a murit înecată, iar anchetatorii au stabilit că aceasta se certase cu soțul ei în seara crimei, notează DailyMail

Potrivit anchetatorilor, bărbatul şi-a lovit soţia după care în stare de inconsştienţă a aruncat-o în mare, unde femeia a murit înecată.

Judecătorii au decis ca bărbatul de 78 de ani să fie condamnat la 24 de ani de închisoare pe motiv că juriul a decis că individul nu a premeditat crima.

Surse din cadrul anchetei spun că Brigitte ar fi avut şi un copil cu fratele criminalului.

 

×
Subiecte în articol: crimă Italia
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close