Antena 3 CNN Externe Bomba care a explodat pe Facebook. Vezi ce mesaj a primit o chelneriţă în loc de bacşiş

Bomba care a explodat pe Facebook. Vezi ce mesaj a primit o chelneriţă în loc de bacşiş

Bomba care a explodat pe Facebook. Vezi ce mesaj a primit o chelneriţă în loc de bacşiş
Sursa foto: Foto: Facebook.com
de O.P.    |    11 Oct 2011   •   09:13

Probabil că acest caz ar fi trecut neobservat dacă nu ar fi fost inventată reţeaua de socializare. Victoria Liss, o chelneriţă din Washington, SUA, a postat pe profilul său de pe Facebook o fotografie care ilustra un bon fiscal pe care îl primise de la un client pe care îl servise.

Revoltător este mesajul care a fost scris pe bucata de hârtie: "You could stand to loose a few pounds" ("Ar fi bine dacă ai da jos ceva kilograme"), mai mult, clientul nemulţumit de felul în care arăta barmaniţa nu i-a lăsat niciun dolar ca bacşiş.

Pentru că Victoria a fost inspirată să posteze fotografia pe internet, oamenii au fost de-a dreptul revoltaţi de mesajul trimis, şi la scurt timp s-a şi aflat cine a fost iniţiatorul acestui mesaj.

Se numeşte Andrew Meyer, iar acum a ajuns să fie pe o listă neagră a restaurantelor din SUA. Se pare ca Andrew lucrează la Microsoft, iar Dan Savage, tânărul care a aflat identitatea americanului nepoliticos, a scris într-unul din comentariile postate la fotografia cu pricina: "Chiar dacă Andrew lucrează pentru o mare companie de IT&C, trebuie să ştie că şi noi, barmanii, putem să aruncăm în aer lumea virtuală".




×
Subiecte în articol: bacsis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close