Antena 3 CNN Externe Comoara ascunsă de liderul ISIS, descoperită de ciobanii irakieni. E incredibil ce îngropase în deșert cel mai vânat om din lume

Comoara ascunsă de liderul ISIS, descoperită de ciobanii irakieni. E incredibil ce îngropase în deșert cel mai vânat om din lume

Comoara ascunsă de liderul ISIS, descoperită de ciobanii irakieni. E incredibil ce îngropase în deșert cel mai vânat om din lume
Sursa foto: foto: Pixabay.com
31 Oct 2019   •   19:27

5 de milioane de dolari, o parte din prada de război îngropată de liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi și tovarășii săi în deșertul al-Anbar, a fost descoperită de ciobanii irakieni, a povestit într-un interviu acordat televiziunii Al Arabiya, unul dintre oamenii de încredere ai liderului ISIS.
Canalul de știri din Arabia Saudită, Al Arabiya, l-a intervievat, duminică, pe unul dintre apropiații lui Abu Bakr al-Baghdadi, deținut în prezent de serviciile de informații irakiene. Acesta a fost interogat despre ultimele zile ale liderului Statului Islamic, relatează Adevărul.

În acest interviu, Mohammed Ali Sajet a spus că principalii lideri ai ISIS, inclusiv el, au îngropat dolari, aur și argint în deșertul al-Anbar.
El a susținut că Statul Islamic a pierdut 25 de milioane de dolari în deșert și că banii au fost descoperiți de ciobanii irakieni.

De asemenea, el a descris ultima ascunzătoare a lui Al-Baghdadi înainte de a fi ucis într-o incursiune americană, spunând că era un buncăr subteran, plin de texte religioase.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close