Antena 3 Externe Conflictul din Ucraina, prevestit de acum trei ani de RUŞI. "Va începe cel de-al TREILEA RĂZBOI MONDIAL"

Conflictul din Ucraina, prevestit de acum trei ani de RUŞI. "Va începe cel de-al TREILEA RĂZBOI MONDIAL"

de O.P.    |    03 Mar 2014   •   10:43
Conflictul din Ucraina, prevestit de acum trei ani de RUŞI. "Va începe cel de-al TREILEA RĂZBOI MONDIAL"

Cele mai sângeroase proteste din Ucraina au fost prevestite de astrologii şi parapsihologii ruşi încă din 2011. Aceştia spuneau că în timpul sau imediat după Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci va izbucni cel de-al Treilea Război Mondial.

După ce date au făcut previziunea?

Răspunsul a fost dat de unul din cei mai cunoscuţi astrologi ruşi - Pavel Globa - care a spus că evenimentele sângeroase au fost cauzate de fenomenul astronomic, numit "Super Luna".

Tot el a mai prevestit şi intervenţia NATO din Libia, ghidându-se după acelaşi fenomen astronomic. Mai mult, revoluţia din Siria, dar şi protestele violente din Thailanda au fost prezise de Globa în funcţie de acest eveniment celest.
Astfel, în ceea ce priveşte evenimentele din Ucraina, Globa a spus că violenţa fără margini din Kiev va duce cu siguranţă la un conflict de amploare şi nu este exclusă izbucnirea unei conflagraţii mondiale.

VEDEŢI AICI ÎNTREAGA EVOLUŢIE A EVENIMENTELOR DIN UCRAINA
.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close