Antena 3 CNN Externe Copilărie distrusă de un pedofil! Le trimitea şi le cerea fotografii NUD fetiţelor, pe Facebook

Copilărie distrusă de un pedofil! Le trimitea şi le cerea fotografii NUD fetiţelor, pe Facebook

Copilărie distrusă de un pedofil! Le trimitea şi le cerea fotografii NUD fetiţelor, pe Facebook
22 Apr 2015   •   12:27

Un bărbat a pozat ca un adolescent pe Facebook într-o încercare de a obţine de la o fată de 11 ani fotografii indecente.

Poliţia din Merseyside a lăudat reacţia elevei, care a alarmat imediat după formularea cererii ilicite, oamenii legii.

Christopher Allan, în vârstă de 31 de ani, din Liverpool, a fost condamnat la doi ani de închisoare şi este obligat să participe la un program de ajutorare a persoanelor care au aceste probleme psihice.

El a contactat eleva pe Facebook în luna martie şi i-a trimis o fotografie cu el într-o ipostază indecentă, aşteptând acelaşi lucru şi de la copilă.

Fata a devenit neliniştită şi suspiciosă, refuzând invitaţia acestuia de a se fotografia în ipostazele pe care el i le cerea.

Eleva i-a povestit totul mamei sale, după care i-a arătat fotografia şi mesajul unui ofiţer de poliţie care lucrează în strânsă colaborare cu şcoala la care ea învaţă.

Poliţia a ajuns la bărbat acasă unde i-a fost confiscat calculatorul personal şi a fost arestat.

Inspectorul Kevin Wellens a spus: "Acesta a fost un caz tulburător, care a avut un efect de durată asupra întregii familii şi, în special, asupra acestei fete tinere".

Mama fetei a declarat că "nu mai este copilul care obişnuia să fie". Mai mult, aceasta refuză să se ducă la şcoală şi vrea să fie în permanenţă înconjurată de oameni.

×
Subiecte în articol: pedofil Facebook copil
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close