Copilărie distrusă de un pedofil! Le trimitea şi le cerea fotografii NUD fetiţelor, pe Facebook

de A.M    |    22 Apr 2015   •   12:27
Copilărie distrusă de un pedofil! Le trimitea şi le cerea fotografii NUD fetiţelor, pe Facebook

Un bărbat a pozat ca un adolescent pe Facebook într-o încercare de a obţine de la o fată de 11 ani fotografii indecente.

Poliţia din Merseyside a lăudat reacţia elevei, care a alarmat imediat după formularea cererii ilicite, oamenii legii.

Christopher Allan, în vârstă de 31 de ani, din Liverpool, a fost condamnat la doi ani de închisoare şi este obligat să participe la un program de ajutorare a persoanelor care au aceste probleme psihice.

El a contactat eleva pe Facebook în luna martie şi i-a trimis o fotografie cu el într-o ipostază indecentă, aşteptând acelaşi lucru şi de la copilă.

Fata a devenit neliniştită şi suspiciosă, refuzând invitaţia acestuia de a se fotografia în ipostazele pe care el i le cerea.

Eleva i-a povestit totul mamei sale, după care i-a arătat fotografia şi mesajul unui ofiţer de poliţie care lucrează în strânsă colaborare cu şcoala la care ea învaţă.

Poliţia a ajuns la bărbat acasă unde i-a fost confiscat calculatorul personal şi a fost arestat.

Inspectorul Kevin Wellens a spus: "Acesta a fost un caz tulburător, care a avut un efect de durată asupra întregii familii şi, în special, asupra acestei fete tinere".

Mama fetei a declarat că "nu mai este copilul care obişnuia să fie". Mai mult, aceasta refuză să se ducă la şcoală şi vrea să fie în permanenţă înconjurată de oameni.

Parteneri
x close