x close

Credea că a întâlnit dragostea vieții lui pe Internet și i-a oferit totul! Când și-a dat seama că a fost păcălit era deja prea târziu. Nimeni nu l-a mai putut salva!

de A.M.P    |    05 Mai 2017   •   22:22
Credea că a întâlnit dragostea vieții lui pe Internet și i-a oferit totul! Când și-a dat seama că a fost păcălit era deja prea târziu. Nimeni nu l-a mai putut salva! 482 Foto: Ian Doney.Facebook

Un burlac singuratic s-a sinucis după ce și-a dat seama că a căzut în plasa unor escroci care l-au făcut să piardă agoniseala de o viață, scrie Daily Mail.

Ian Doney, în vârstă de 51 de ani, a murit sărac lipit după ce a trimis bani online și a plătit mai multe zboruri pentru o persoană despre care credea că este iubita lui.

Bărbatul extrem de naiv credea că este într-o relație cu o tânără cunoscută pe Internet și pe care încerca să o convingă să vină în Marea Britanie. Ba chiar își schimbase și statusul de Facebook, de la „singur”, la ”într-o relație”.

Ca să o convingă să se mute în Marea Britanie, bărbatul i-a trimis mai multe sume de bani, de multe ori el preferând să facă foamea.

Când și-a dat seama că a fost păcălit, bărbatul s-a sinucis.
 

Citeşte mai multe despre:

s-a sinucis Marea Britanie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati