Antena 3 CNN Externe Un român din Maramureş, stabilit în Italia, a violat şi ucis o fetiţă de 18 luni. Riscă închisoarea pe viaţă

Un român din Maramureş, stabilit în Italia, a violat şi ucis o fetiţă de 18 luni. Riscă închisoarea pe viaţă

O veste îngrozitoare vine din Italia, acolo unde un tânăr român, în vârstă de 25 de ani este acuzat că a violat şi ucis o fetiţă de doar 18 luni, copilul iubitei sale. Individul a fost deja arestat şi riscă închisoarea pe viaţă, legile din Italia fiind neverosimile în astfel de cazuri.

Un român din Maramureş, stabilit în Italia, a violat şi ucis o fetiţă de 18 luni. Riscă închisoarea pe viaţă
de Claudia Popovici    |    25 Ian 2021   •   22:55

Un tânăr de 25 de ani, muncitor în Italia, era de trei luni într-o relaţie cu o italiancă de vârstă cu el. Femeia avea şi un copil, dintr-o relaţie anterioară. Zilele trecute, fetiţa s-a simţit rău, iar bunica ei a chemat ambulanţa. Până la sosirea salvatorilor, micuţa s-a stins.

În ziua respectivă, copila era în grija tânărului de 25 de ani, mama ei fiind plecată la serviciu. La sosirea poliţiştilor, românul a declarat că fetiţei i-a căzut în cap un reşou, de al cărui cablu ar fi tras micuţa. A spus că nu a chemat ambulanţa de la început pentru că nu i s-ar fi părut ceva grav. Bunica a fost cea care a alertat autorităţile, când a văzut copila inconştientă.

Potrivit site-ului italian milano.corriere.it, bunica a intrat la bănuieli când a observat comportamentul suspect şi nepăsător al tânărului şi le-a cerut poliţiştilor să-l ţină sub urmărire pe român. Acesta a şi fost data afară din casa unde locuia cu iubita lui, imediat ce fetiţa a murit şi s-a adăpostit la mama lui, într-o casă din Lentate sul Seveso (Monza și Brianza)

Adevărul avea să iasă la suprafaţă după efectuarea autopsiei. Medicii au observat multiple traumatisme pe corpul copilului, inclusiv traume în zona genitală, semn că fetiţa fusese abuzată sexual. Cu rezultatul necropsiei drept dovadă, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul român, sub acuzaţiile de violenţă sexuală şi rele tratamente care au dus la moartea victimei.

Abuzul sexual avusese loc cu câteva zile în urmă, iar urmele bătăilor erau tot de câteva zile, semn că tânărul obişnuia să o bată pe micuţă atunci când o avea în grjiă. Oribilele fapte au avut loc în regiunea Dante Alighieri din Cabiate, Como, notează presa italiană, care anunţă pedeapsa închisorii pe viaţă pentru românul de 25 de ani, dacă va fi găsit vinovat. Acesta este din Borşa, judeţul Maramureş.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close