Antena 3 CNN Externe Cruzime fără margini în Siria: Musulmanii OMOARĂ creştinii şi fac afaceri cu sângele lor

Cruzime fără margini în Siria: Musulmanii OMOARĂ creştinii şi fac afaceri cu sângele lor

Cruzime fără margini în Siria: Musulmanii OMOARĂ creştinii şi fac afaceri cu sângele lor
de S.T.    |    16 Ian 2014   •   12:28

Sângele creştinilor ucişi pentru credinţa lor în Siria este vândut cu 100.000 de dolari sticla în Arabia Saudită, a declarat o călugăriţă siriană.

Aceasta a prezentat de curând la Viena, în cadrul unei conferinţe dedicate Zilei drepturilor omului, rezultatele anchetei sale având ca temă persecuţiile la care sunt supuşi creştinii sirieni de către musulmanii fundamentalişti, transmite InfoCatolica.

"Vânzarea de sânge de la creştinii ucişi a devenit mare afacere. Pentru o sticlă mică de sânge, fanaticii din Arabia Saudită plătesc 100.000 de dolari'', a spus călugăriţa Hatune Dogan, citând mărturia unui bărbat pe care l-a identificat ca fiind unul din ''acei asasini care s-a convertit la creştinism".

Hatune Dogan a mai spus că "ei (fanaticii-n.red.) consideră, conform concepţiei islamice, că, atunci când se spală pe mâini cu sângele victimei, participă la o jertfă pentru Allah".

Femeia a mărturisit că deţine peste 170 de materiale video ce conţin cazuri teribile de abuzuri, torturi şi asasinate pe care le-a primit de la membrii familiilor care au fost victime ale persecuţiilor islamiste.

Un sondaj anual realizat de asociaţia "Open Doors" arată faptul că, anul trecut, în Siria, au fost înregistrate mai multe cazuri de creştini ucişi pentru credinţa lor decât totalul mondial în 2012.

×
Subiecte în articol: Siria Arabia Saudita
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close