Antena 3 CNN Externe "Cum mi-a schimbat Steve Jobs viaţa". Citeşte o poveste impresionantă

"Cum mi-a schimbat Steve Jobs viaţa". Citeşte o poveste impresionantă

"Cum mi-a schimbat Steve Jobs viaţa". Citeşte o poveste impresionantă
Sursa foto: Foto: arstehnica.com
de O.P.    |    06 Oct 2011   •   07:40

Prin inovaţiile sale, Steve Jobs a schimbat viaţa a milioane de oameni de pe Pământ. Un împătimit al calculatoarelor, care a beneficiat din plin de creaţiile lui Jobs, a scris pe blogul său câteva rânduri în memoria celui "care a îndrăznit să muşte din măr".

Steve Jobs a murit! Fondatorul Apple a pierdut lupta cu cancerul la 56 de ani

"Când aveam 11 ani, bunicul meu mi-a cumpărat un Macintosh. A fost ziua care mi-a schimbat viaţa. De atunci am învăţat foarte multe de la această companie şi de la produsele îndrazneţe cu care veneau pe piaţă. Deşi ideea a început într-un garaj, întreg pământul a auzit de ea. Asta înseamnă viziune, asta înseamnă viitor. Steve Jobs a ştiut din plin să privească dincolo de prezent, iar acest lucru a schimbat lumea în care trăim", scrie John Siracusa.

"Într-o lume post-Steve Jobs marile corporaţii nu mai au nicio scuză pentru a se mai ascunde în spatele ideilor prăfuite. Steve Jobs ne-a învăţat să fim îndrazneţi şi să dăm glas ideilor noastre, oricât de trăsnite ar părea în ochii celorlalţi. Steve Jobs a construit viitorul, însă este datoria noastră să continuăm drumul început de el".

"Steve Jobs a murit, iar asta ne-a îndurerat foarte mult, însă putem să îi mulţumim pentru tot ce ne-a lăsat. Steve Jobs, mi-ai schimbat viaţa!"

Fotografia care i-a prevestit moartea! Vezi cum arata Steve Jobs la doua zile dupa ce si-a dat demisia<

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close