Antena 3 CNN Externe Cum te-a făcut Steve Jobs să spui "iLove" Apple. Înţelepciunea, oferită la vârful degetelor

Cum te-a făcut Steve Jobs să spui "iLove" Apple. Înţelepciunea, oferită la vârful degetelor

Cum te-a făcut Steve Jobs să spui "iLove" Apple. Înţelepciunea, oferită la vârful degetelor
Sursa foto: Foto: internationalbusinesstimes.com
de O.P.    |    06 Oct 2011   •   13:48

"Cine nu are un Steve Jobs, să îşi cumpere ", spunea un prieten apropiat al fondatorului Apple. Pe lângă revoluţia în tehnologie, Steve Jobs a adus lumii şi principiile curate după care şi-a ghidat viaţa.

Steve Jobs a murit. Fondatorul Apple a pierdut lupta cu cancerul

A fost un om cu o înţelepciune ieşită din comun, iar fiecare întâlnire cu el era un nesecat izvor de învăţături. Vă vom prezenta cele mai faimoase citate ale lui Steve Jobs:

¤ "Dacă Apple ar deveni un loc în care oamenii ar considera calculatoarele ceva banal, dacă romantismul ar dispărea, dacă angajaţii ar uita că PC-urile sunt cea mai mare invenţie făcută de om, atunci voi simţi că am pierdut Apple. Însă, dacă mă aflu la un milion de kilometri depărtare, iar aceste lucruri rămân la stadiul de supoziţii, atunci înseamnă că încă Apple este inima care bate în pieptul meu"

Mesajul de adio către lume. Citeşte ultimele cuvinte ale lui Steve Jobs înainte de a muri

¤ "Câteodată atunci când crezi anumite lucrui, faci greşeli. Este bine să recunoşti repede că ai greşit şi să mergi mai departe în a crea alte lucruri, pentru a repara eroarea făcută"



¤ "Slujba mea nu este să fac viaţa oamenilor mai uşoară. Slujba mea este să fac viaţa oamenilor mai bună"

¤ "Atunci când eşti tâmplar şi construieşti un şifonier din lemn, în spatele sertarelor nu pui un material de o calitate mai proastă, chiar dacă nimeni nu se uită acolo. Tu vei şti că este acolo, aşa că şi spatele sertarelor va fi realizat dintr-un lemn de calitate. Vei face asta pentru a putea dormi bine noaptea"
¤ "Cuvântul "design" este unul ciudat. Unii cred că descrie numai înfăţişarea unui anumit obiect. Însă, bineînţeles, dacă vei săpa mai adânc, îţi vei da seama cum funcţionează de fapt.

Fotografia care i-a prevestit moartea! Vezi cum arăta Steve Jobs la două zile după ce şi-a dat demisia


¤ "Inovaţia vine atunci când spui NU la 1000 de lucruri, şi când descoperi uimitorul din spatele banalului. De regulă se întâmplă să nu vedem lucrurile simple care stau întinse chiar în faţa noastră"

¤ "Munca îţi ocupă o mare parte din viaţă, aşadar trebuie să te asiguri că ceea ce faci este un lucru de calitate. Trebuie să crezi în munca pe care o faci, numai aşa acţiunile tale vor fi măreţe"

¤ "Dacă îţi trăieşti fiecare zi ca şi cum aceasta ar fi ultima ta zi, mai devreme sau mai târziu cu siguranţă vei avea dreptate. Mă uitam de multe ori în oglindă dimineaţa înainte de a pleca la muncă, şi seara când ajungeam acasă, şi mă întrebam dacă aş fi schimbat ceva la ziua care a trecut. Dacă răspunsul era nu, atunci cele 10 ore de muncă îmi aduceau o bucurie imensă"

¤ "Timpul tău pe acest pământ este limitat, aşa că nu trăi viaţa altcuiva".

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close