Antena 3 CNN Externe Dezastru în Italia! Câte cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore

Dezastru în Italia! Câte cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore

Italia a fost una dintre cele mai afectate țări de pandemie. La un moment dat situația părea scăpată de sub control și numărul morților căpătase proporții alarmante. Începând cu jumătatea lunii mai, lucrurile păreau să fi intrat într-un oarecare normal, dar acum autoritățile au intrat din nou în panică.

Dezastru în Italia! Câte cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2020   •   21:11

Italia a trecut din nou pragul de 1000 de cazuri cu COVID-19, mai exact 1.071în ultimele 24 de ore, conform unui anunț al Ministerului Sănătăţii de la Roma, transmit Reuters şi AFP.

În ultima lună s-a consemnat o nouă creştere a cazurilor de COVID-19, experţii punând această evoluţie pe seama vacanţei şi a vieţii de noapte mai active în această perioadă în Italia.

Restricțiile impuse de Italia

Ultima dată când numărul noilor cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depăşit 1.000 în Italia a fost pe 12 mai, cu 1.402 cazuri, cu şase zile înainte ca restaurantele, barurile şi magazinele să fie redeschise după zece săptămâni de izolare.

Pe 16 august, creşterea numărului persoanelor infectate cu coronavirus la acel moment a determinat Guvernul italian să decidă, închiderea discotecilor în plin sezon turistic. Ordonanţa a fost semnată de ministrul italian al Sănătăţii şi vaavea efect până pe 7 septembrie.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în Italia crescuse la acel moment adică 479 într-o singură zi.

×
Subiecte în articol: Italia noi cazuri
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close