Antena 3 CNN Externe Diaspora Ioana a plecat în Germania în 2014 să-și vândă trupul la sfatul unei prietene. Avea însă să-l cunoască și pe soțul acesteia. A fost bătută, torturată și obligată să-i dea bani. Ce a urmat însă este înfiorător

Ioana a plecat în Germania în 2014 să-și vândă trupul la sfatul unei prietene. Avea însă să-l cunoască și pe soțul acesteia. A fost bătută, torturată și obligată să-i dea bani. Ce a urmat însă este înfiorător

Ioana a plecat în Germania în 2014 să-și vândă trupul la sfatul unei prietene. Avea însă să-l cunoască și pe soțul acesteia. A fost bătută, torturată și obligată să-i dea bani. Ce a urmat însă este înfiorător
23 Ian 2019   •   18:50

În 2014, Ioana a plecat în Germania să-și vândă trupul, la sfatul unei prietene. Acolo l-a cunoscut și pe Robert, iubitul femeii. Nu se aștepta nicio clipă să trăiască cel mai urât coșmar.

Femeia din Poiana Câmpina le-a spus inițial părinților că lucrează într-un cămin de bătrâni. Mama ei și-a dat seama că lucrurile nu stau întocmai când nu a mai putut să dea de ea o lungă perioadă de timp. O suna constant, dar fata nu răspundea, iar în rarele ocazii când reuşea să ia legăura cu ea Ioana avea o voce şi o atitudine rece, distantă. A simţit că ceva rău se întâmplă cu Ioana, mai ales că în timpul conversaţiilor telefonice auzea vocea unui bărbat care ameninţa.

Ioana a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cameră de motel dintr-un oraş din Germania. Era rănită la cap şi avea arsuri pe corp, inclusiv în zona intimă. Iniţial s-a crezut că a fost victima unui client, dar în urma anchetei s-a stabilit că agresor a fost Robert Tănase, soţul prietenei care o ademenise pe Ioana în Germania.

Robert a fost condamnat la opt ani de închisoare şi îşi execută pedeapsa în Germania. Bărbatul era în realitate proxenetul celor două românce. Se căsătorise cu una dintre ele pentru a nu da de bănuit autorităţilor germane.
Ioana Condea nu şi-a mai revenit. Loviturile primite în zona capului au transformat-o într-o legumă. Nu-şi mai putea folosi nici mâinile, nici picioarele şi nu mai putea vorbi. Era însă conştientă, comunica cu privirea cu mama sa şi a plâns atunci când şi-a văzut copilul pe care îl avea dintr-o relaţie anterioară, scrie Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: prostituata
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close