Antena 3 CNN Externe Diaspora O sportivă româncă a dispărut misterios de 3 luni, după o ceartă cu iubitul, în Italia. Mesajul alarmant trimis tatălui în toiul nopţii

O sportivă româncă a dispărut misterios de 3 luni, după o ceartă cu iubitul, în Italia. Mesajul alarmant trimis tatălui în toiul nopţii

O tânără româncă, sportivă, a dispărut de aproape 80 de zile în Italia, după ce s-a certat cu iubitul ei.

O sportivă româncă a dispărut misterios de 3 luni, după o ceartă cu iubitul, în Italia. Mesajul alarmant trimis tatălui în toiul nopţii
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2022   •   14:46

Andreea Rabciuc, în vârstă de 27 de ani, campioană la tir, este de negăsit din luna martie, după ce o ceartă cu iubitul. Acum, anchetatorii au cercetat pentru a treia oară casă în care tânăra a stat ultima dată, potrivit corriere.it.

Românca a dispărut în dimineața zilei de 12 martie din Jesi, Ancona, când se afla la o petrecere cu câțiva prieteni. Petrecerea a fost organizată într-o cabană dintr-o zonă rurală. De atunci, dispariţia ei este un mister, spun anchetatorii.

Până acum, iubitul româncei, Simone Gresti, în vârstă de 43 de ani şi transportator de profesie, este singura persoană de pe lista de suspecți a poliției, fiind cercetat pentru răpire.

"Cercetarea noastră nu s-a oprit. Sunt elemente noi, pe care le-am pus la dispoziția poliţiei, dar care sunt secrete. Ceea ce încercăm să reconstruim este un puzzle foarte complex", a spus avocatul din acest caz.

În fața anchetatorilor, Simone Gresti a recunoscut că s-a certat cu Andreea, iar aceasta ar fi plecat la ora 7 dimineața să se plimbe. Susține, însă, că nu are nicio legătură cu dispariția ei și că nu e prima dată când Andreea a plecat fără să spună nimănui nimic.

În noaptea dispariţiei, românca i-a trimis un mesaj tatălui său în care îi spunea că "am avut probleme". El a văzut mesajul abia dimineață, când fiica lui era deja dispărută.
 

×
Subiecte în articol: Andreea Rabciuc disparuta Italia
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close