Antena 3 CNN Externe Donald Trump șochează din nou. "Ne-am îndrăgostit", spune acesta despre Kim Jong Un. Dezvăluiri incredibile despre întâlnirile celor doi

Donald Trump șochează din nou. "Ne-am îndrăgostit", spune acesta despre Kim Jong Un. Dezvăluiri incredibile despre întâlnirile celor doi

Donald Trump nu contenește să șocheze întreaga planetă prin declarațiile sale extrem de controversate. Permanent aflat în mijloculor a unor scandaluri mediatice, chiar cu câteva luni înainte de alegerile prezidențiale din SUA, va fi personaj principal în noua carte a celebrului jurnalist american de investigaţii Bob Woodward.

Donald Trump șochează din nou. "Ne-am îndrăgostit", spune acesta despre Kim Jong Un. Dezvăluiri incredibile despre întâlnirile celor doi
13 Aug 2020   •   15:14

Aceasta va fi lansată pe 15 septembrie și prezintă corespondenţa incredibilă dintre preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un. Relația dintre cei doi este catalogat de scriitor ca un 'film fantastic', transmite miercuri AFP, citat de Agrepres.

Cei doi președinți au avut de-a lungul timpului o relație extrem de bizară, fiind când cei mai buni prieteni, când cei mai mari dușmani. Ambii și-au declarat și pace și război, scriu și cei de la France Presse.

Bob Woodward a reușit să obțină cele 25 de scrisori 'care nu au mai fost făcute publice până în prezent', schimbate între cei doi lideri și se vor regăsi în carte, trasnmite editura americană Simon&Schuster.

Cartea cu numele 'Rage' va fi lansată pe 15 septembrie și este o continuare a celei publicate de acelaşi autor în 2018, 'Fear: Trump în the White House'.

'Mi-a scris scrisori foarte frumoase, sunt scrisori minunate. Ne-am îndrăgostit'

Donald Trump şi Kim Jong Un s-au întâlnit de trei ori până acum, prima reunine fiind una istorică în iunie 2018, în Singapore, cu ocazia unui summit intens mediatizat.

Negocierile privind denuclearizarea Phenianului au rămas pe loc, chiar și după cel de-al doilea summit, desfăşurat în februarie 2019 la Hanoi. În ciuda acestui fapt, Donald Trump l-a lăudat permanent pe Kim Jong Un, spunând chiar și că cei doi s-au 'îndrăgostit' unul de celălalt.

'Mi-a scris scrisori foarte frumoase, sunt scrisori minunate. Ne-am îndrăgostit', le-a spus în septembrie 2018 preşedintele american unor susţinători.

Jurnalistul Bob Woodward este recunoscut la nivel mondial pentru dezvăluirile pe care le-a făcut legate de scandalul Watergate, care a dus la demisia preşedintelui american Richard Nixon în 1974. Trump vorbit de mai multe ori urâr despre cartea precedentă a jurnalistului, numind-o o 'glumă' şi o 'escrocherie', dar în ianuarie totuși a declarat că a discutat cu jurnalistul pentru această nouă carte.

'Am fost intervievat de un jurnalist foarte, foarte bun', a spus preşedintele la Fox News. 'Pot spune (că a fost) Bob Woodward. El a spus că a făcut ceva şi de data asta am zis: poate că o să iau loc', a adăugat Trump. 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Kim Jong Un Bob Woodward
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close