Antena 3 CNN Externe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în spital pentru prima dată în ultimii opt ani. A fost externată după o noapte

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în spital pentru prima dată în ultimii opt ani. A fost externată după o noapte

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a petrecut o noapte în spital pentru prima dată în opt ani, înainte de a se întoarce la Castelul Windsor, anunță presa internațională.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în spital pentru prima dată în ultimii opt ani. A fost externată după o noapte
Sursa foto: hepta
de Adrian Iclozan    |    22 Oct 2021   •   11:26

Suverana Marii Britanii a revenit joi la reședința regală, notează The Washington Post.

O declarație a Palatului Buckingham precizează că regina, în vârstă de 95 de ani, a fost internată pentru "investigații preliminare".

"Ca urmare a indicațiilor medicilor, de a se odihni câteva zile, Regina s-a internat în spital miercuri după-amiază pentru anumite investigații preliminare și s-a întors astăzi (joi, n.r.) la prânz, fiind într-o dispoziție bună", menționează documentul citat.

Informația a fost confirmată oficial după ce a fost inițial publicată de presa tabloidă din Marea Britanie.

În cursul acestei săptămâni, regina și-a anulat vizita de două zile în Irlanda de Nord, tocmai în urma sfaturilor medicilor, care i-au recomandat odihnă.

Ultimul eveniment oficial la care a participat a fost un eveniment economic găzduit marți seară la Castelul Windsor.

The Washington Post amintește că Elisabeta a II-a a fost spitalizată ultima dată în anul 2013, după ce a manifestat simptome de gastroenterită. Ea și-a anulat, atunci, o vizită la Roma.

×
Subiecte în articol: Regina Elisabeta a II-a spital
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close