Antena 3 Externe Este FĂRĂ PRECEDENT ce se întâmplă în aceste zile în SUA. 70% din teritoriul Americii, acoperit de zăpadă

Este FĂRĂ PRECEDENT ce se întâmplă în aceste zile în SUA. 70% din teritoriul Americii, acoperit de zăpadă

de O.P.    |    11 Dec 2013   •   06:41
Este FĂRĂ PRECEDENT ce se întâmplă în aceste zile în SUA. 70% din teritoriul Americii, acoperit de zăpadă

Peste 50 de milioane de americani se confruntă cu o furtună de zăpadă fără precedent, ce a acoperit deja aproape 70 la sută din teritoriul Statelor Unite.

Din cauza ninsorii, birourile guvernamentale au fost inchise, iar aproape zece mii de zboruri au fost anulate în cele patru zile de când a început furtuna de zăpadă.

Washington, Baltimore, Philadelphia şi New Yorkul sunt acoperite cu un strat gros de zăpadă.

Ninsorile au îngreunat operaţiunile de căutare a unei familii cu patru copii, pierdută în munţii din Nevada. După patru zile de căutări, oamenii legii au reuşit să îi găsească cu ajutorul semnalului transmis de telefonul tatălui.

Din cauza poleiului 30 de maşini s-au lovit unele într-altele într-un carambol petrecut pe o autostradă.

Temperaturile au scăzut mult sub mediile din această perioadă a anului. Câţiva americani au fost încântaţi de ninsoarea care cădea necontenit. Au ieşit în parcuri cu câini, iar copiii s-au distrat de minune pe derdeluş.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close