Antena 3 Externe Olanda pregătește evenimentele cu mii de participanți

Olanda pregătește evenimentele cu mii de participanți

de Alexandra Ionescu    |    12 Apr 2021   •   14:42
Olanda pregătește evenimentele cu mii de participanți Twitter

Olanda face paşi spre revenirea la normalitate, cu testarea evenimentelor de anvergură, la care vor putea participa mii de oameni.

Acestea vor fi aşa-zisele evenimente "de tip A", ce vor fi găzduite în interior. Va fi permisul accesul la jumătate din capacitatea normală, vizitatorii vor fi testaţi înainte, şi vor purta mască. De asemenea, va trebui asigurată o ventilaţie corespunzătoare.

Deşi relaxarea măsurilor va fi amânată cu o săptămână, Olanda pregăteşte în continuare revenirea evenimentelor de anvergură. 

3.500 de oameni ar putea participa la Eurovision, dacă autorităţile oferă undă verde

În ultimele luni, în colaborare cu guvernul şi diverşi experţi în domeniu, au avut loc câteva evenimente "test", cum ar fi un spectacol de cabaret, un festival, meciuri de fotbal şi un concert. 

Spectacolele, conferinţele şi alte evenimente ar putea fi organizate atât timp cât se iau măsuri pentru siguranţa participanţilor, conform cercetătorilor de la Fieldlab Events.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close