Antena 3 CNN Externe Facebook a ajuns cu serviciul de donatori de organe în Coreea de Sud şi Japonia

Facebook a ajuns cu serviciul de donatori de organe în Coreea de Sud şi Japonia

Facebook a ajuns cu serviciul de donatori de organe în Coreea de Sud şi Japonia
de N.B.    |    05 Sep 2012   •   15:00

Proaspăt lansatul serviciu pentru donatorii de organe al Facebook a ajuns şi în Japonia şi Coreea de Sud, fiind disponibil în 13 ţări. Introdus fără prezentări şi anunţuri speciale, serviciul "salvator de vieţi" le permite utilizatorilor Facebook să găsească şi să se înscrie în programe de donatori de organe şi să împărtăşească acest lucru cu toată lumea, relatează CNet.

Coreea de Sud şi Japonia au aproximativ 22 de milioane de utilizatori Facebook împreună, care vor ajuta reţeaua de socializare să îşi îndeplinească obiectivul de a creşte participarea la programele de donare de organe în toată lumea.

Facebook a lansat serviciul în Statele Unite şi Marea Britanie în luna mai, extinzându-l în diferite ţări. În ziua lansării în SUA, înscrierile în programul Donate Life California au crescut cu 800 la sută.

Zuckerberg a declarat că prietenia cu Steve Jobs, co-fondatorul Apple, care a murit de cancer pancreatic în luna octombie a anului trecut, l-a inspirat pentru a folosi reţeaua de socializare ca mijloc de conştientizare a populaţiei de această posibilitate.

Australia, Brazilia, Columbia, Danemarca, Irlanda, Japonia, Coreea de Sud, Olanda, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Seedia, Marea Britanie şi Statele Unite sunt cele 13 ţări în care serviciul este disponibil.

×
Subiecte în articol: aplicatie serviciu Coreea de Sud
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close