Antena 3 CNN Externe Cine sunt victimele tragediei din Italia. 14 morţi, printre care şi copii, după ce telecabina s-a rostogolit 500 de metri

Cine sunt victimele tragediei din Italia. 14 morţi, printre care şi copii, după ce telecabina s-a rostogolit 500 de metri

Ies la iveală detalii nebănuite despre dimensiunile tragediei care a avut loc duminică în Italia. 

Cine sunt victimele tragediei din Italia. 14 morţi, printre care şi copii, după ce telecabina s-a rostogolit 500 de metri
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2021   •   15:22

Două familii cu copii mici se află printre cele 14 persoane care au murit, după ce telecabina în care se aflau s-a prăbuşit şi s-a rostogolit 500 de metri pe versantul unui munte.

În total, cinci grupuri de persoane s-au urcat în cabina telefericului. Printre ele, şi cele două cupluri care aveau copii mici. Oamenii sosiseră din Varese, Piacenza, Verbania sau Pavia. 

Cinci grupuri de persoane, în telecabina care s-a răsturnat

Silvia Malnati (26 de ani) și partenerul ei Alessandro Merlo (29 de ani), ambii din Varese, au murit în tragedie. "Orice ai putea face, orice vis ai avea, începe", este mesajul postat recent de Silvia pe rețelele de socializarem, potrivit observatornews.ro.

Un alt cuplu care a murit este format din Serena Costantino (27 de ani) din Calabria și iubitului ei iranian, Mohammadreza Shahaisavandi (23 de ani). Serena a terminat Universitatea Sapienza din Roma, a câștigat o bursă de cercetare, iar logodnicul ei era student și lucra pentru a-și plăti studiile. 

Pentru Roberta Pistolato (40 de ani) și soțul ei Angelo Vito Gasparro (45 de ani), aceasta trebuia să fie o vacanță-cadou de ziua ei de naștere. Ultimul mesaj către cei dragi a fost: "Urcăm în telecabină". El era agent de pază, ea medic, implicată în campania de vaccinare anti-COVID.

Vittorio, Elisabetta și Mattia - o întreagă familie a murit. "O uriașă tragedie a devastat o întreagă familie din comunitatea noastră", a comentat Cristiano Citterio, primarul orașului Varese. Victimele sunt Vittorio Zorloni (54 de ani), soția sa Elisabetta Persanini (38 de ani) și fiul lor Mattia (5 ani). 

Un copil de 5 ani, singurul supravieţuitor al tragediei

O altă familie întreagă distrusă. Amit Biran (30 de ani), soţia Tal Peleg (27 de ani), din Israel, şi copilul lor de doi ani au murit într-o zi însorită în timpul unei excursii la munte. Cu ei erau alte două rude care au venit din Israel să-i viziteze. 

Singurul supravieţuitor al tragediei de duminică din Italia este un copil de 5 ani, aflat acum în stare gravă într-un spital din Torino. Străbunicii săi, Itshak Cohen (82 de ani) și Barbara Cohen Konisky (70 de ani), au murit, de asemenea, în tragedie.

Telecabina s-a prăbuşit, după ce cablurile de susţinere s-au rupt în cel mai înalt punct al traseului. În total, 14 persoane din 15 şi-au pierdut viaţa.
 

×
Subiecte în articol: Italia telecabina victime
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close