Antena 3 CNN Externe O femeie din India s-a sinucis după ce soțul ei, croitor, i-a ”greșit” o bluză

O femeie din India s-a sinucis după ce soțul ei, croitor, i-a ”greșit” o bluză

Într-un incident nefericit, o femeie din India s-ar fi sinucis după ce a avut o altercație cu soțul ei, croitor de profesie, din cauza unei bluze pe care acesta i-a cusut-o.

O femeie din India s-a sinucis după ce soțul ei, croitor, i-a ”greșit” o bluză
Sursa foto: Pexels/Teona Swift
de Alexandra Ionescu    |    06 Dec 2021   •   09:01

Rapoartele au spus că femeia nu era mulțumită de felul în care soțul ei i-a cusut haina și astfel a avut loc o ceartă între ei. Femeia, identificată ca fiind Vijayalakshmi, în vârstă de 35 de ani, a fost găsită moartă în dormitorul cuplului după cearta cu soțul ei, Srinivas. Soțul, Srinivas, este un croitor care își câștigă existența cusând haine pentru femei și a făcut și o bluză pentru soția sa. Dar lui Vijayalakshmi nu i-a plăcut designul bluzei și i-a spus soțului său să o schimbe, ceea ce acesta ar fi refuzat să facă.

Srinivas ar fi îndepărtat cusăturile din bluză și, înfuriat, i-a spus soției sale să refacă ea însăși bluza, iar acest lucru a făcut-o pe Vijayalaskhmi să se încuie într-o cameră din casă. Cei doi copii ai cuplului, care erau la școală târziu, s-au întors și au găsit camera încuiată, iar mama lor nu a răspuns atunci când au strigat-o. Srininvas s-a întors în grabă acasă și a spart ușa. Dar era prea târziu și Vijayalakhsmi a fost găsită spânzurată, potrivit News 18.

Srinivas le-a spus polițiștilor că, înainte de această zi, soția sa obișnuia să se închidă în dormitor după ce se certau și, astfel, nu a bănuit nimic când a făcut același lucru șide data aceasta. Nu a fost găsit niciun bilet de sinucidere lângă cadavrul lui Vijayalakshmi.

×
Subiecte în articol: India femeie sinucidere croitor bluza
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close