Antena 3 CNN Externe General ucrainean, mesaj pentru forţele ruse: "Luaţi-vă înapoi toate vehiculele şi plecaţi acasă, cât mai sunteţi încă în viaţă"

General ucrainean, mesaj pentru forţele ruse: "Luaţi-vă înapoi toate vehiculele şi plecaţi acasă, cât mai sunteţi încă în viaţă"

Armata rusă este în proces de "regrupare a forţelor sale pentru a ataca" în estul şi în sudul Ucrainei, declară şeful Brigăzii 92-a, generalul Pavlo alias "Maestro".

General ucrainean, mesaj pentru forţele ruse: "Luaţi-vă înapoi toate vehiculele şi plecaţi acasă, cât mai sunteţi încă în viaţă"
Sursa foto: Hepta/ Sputnik / Mihail Andronik
de Silvia Preda    |    31 Mar 2022   •   17:32

"Ei (ruşii) credeau că le va merge în Ucraina aşa ca în Crimeea. Dar nu a funcţionat, de aceea inamicul s-a retras şi se regrupează", a spus el, potrivit France Presse.

"Se regrupează pentru a ataca şi concentrează maximum de forţe în regiune şi în direcţia Slobojanşcina", partea de nord-est a ţării, de la Harkov până la Lugansk şi Mariupol, a afirmat generalul ucrainean.

Generalul Maestro: "Moralul trupelor noastre este ridicat"

"La Harkov situaţia este stabilă" deocamdată, apreciază generalul "Maestro". "Moralul trupelor noastre este ridicat. Suntem aici pe pământul nostru, ne protejăm familiile şi victoriile noastre ne ridică moralul", a asigurat el.

"Mesajul meu pentru forţele ruse care ne atacă este următorul: luaţi-vă soldaţii înapoi, luaţi-vă copiii înapoi, luaţi-vă înapoi toate vehiculele şi plecaţi acasă, cât mai sunteţi încă în viaţă", conchide generalul "Maestro".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Război Ucraina Generalul Maestro
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close